Στις 20 Μαΐου η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Στις 20 Μαΐου η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Την Παρασκευή 20 Μαΐου το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας θα εκδώσει την απόφασή του για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων με τους γονείς της Ελένης να αντιδρούν έντονα όταν άρχισε να αναπτύσσει τα επιχειρήματά του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν από την αίθουσα μέχρι να ηρεμήσουν.

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου όταν ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις ρώτησε τους κατηγορούμενους αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν κατά τις απολογίες τους.

«Κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δεν φταίω» είπε ο Ροδίτης κατηγορούμενος.

Πρόεδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;

Κατηγορούμενος: Όχι

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος από την πλευρά του είπε: «όπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό, αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτοβούλοι, να αγαπάνε την οικογένεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Πρωτόδικα οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της κοπέλας και επιπλέον 15 κάθειρξη για τον ομαδικό βιασμό της.

enikos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό