Στις Σάπες, ο Απόστολος Ιωάννου. Ημέρα λαϊκής αγοράς και τα μηνύματα εντυπωσιακής αποδοχής του συνδυασμού του συνεχίζουν

Στις Σάπες, ο Απόστολος Ιωάννου. Ημέρα λαϊκής αγοράς και τα μηνύματα εντυπωσιακής αποδοχής του συνδυασμού του συνεχίζουν

Στην έδρα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, τις Σάπες, ο Απόστολος Ιωάννου. Ημέρα λαϊκής αγοράς και τα μηνύματα εντυπωσιακής αποδοχής του συνδυασμού του συνεχίζουν

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φίλους του συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών», επισκέφθηκε το χώρο της λαϊκής αγοράς των Σαπών και την αγορά της πόλης.

Το θετικό κλίμα που συναντά σε όλες τις περιοδείες του εκδηλώθηκε και στη λαϊκή αγορά των Σαπών, όπου συνομίλησε εγκάρδια με πωλητές και πελάτες. Οι ουσιώδεις προτάσεις του κ. Ιωάννου ειδικά για ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, για τις υποδομές ύδρευσης και άρδευσης, για έμφαση στην αγροτική οδοποιία και για υποστήριξη των επαγγελματιών όπως η προώθηση της ιδέας μιας κλειστής λαϊκής αγοράς στην πόλη των Σαπών έχουν αγκαλιαστεί από τους πολίτες και εγγυώνται την επικράτησή του στις επερχόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του συνδυασμού με την ομάδα του επισκέφθηκαν επιχειρήσεις των Σαπών, όπου είχαν επίσης την ευκαιρία διαλόγου τόσο με τους επαγγελματίες, όσο και με τους πελάτες τους, όπου διαπίστωσαν την ικανοποίηση των κατοίκων της έδρας του Δήμου για το πρόγραμμα της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» και ειδικά για το στόχο της ανάπλασης, του ευπρεπισμού και της ανάδειξης της εισόδου των Σαπών, αλλά και κεντρικών οδών της πόλης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην πρωτεύουσα του Δήμου, ο κ. Ιωάννου και η ομάδα του, συνάντησαν τον έτερο υποψήφιο κ. Χαριτόπουλο με τη δική του ομάδα, και στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού αντάλλαξαν χειραψίες.

Και σήμερα, και στο μεγάλο αστικό κέντρο και έδρα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, ήταν φανερή η νικηφόρος κλιμάκωση της αποδοχής της υποψηφιότητας του Απόστολου Ιωάννου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό