Survivor: Ποια ομάδα θα πάει στο Μαϊάμι;

Survivor: Ποια ομάδα θα πάει στο Μαϊάμι;

Ατζούν παρόντος, ταξιδιών εκκίνησης στο Survivor. Έτσι για να παραφράσουμε λίγο και τη γνωστή ρήση. Το πρώτο μεγάλο έπαθλο είναι γεγονός για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι γεγονός. Ποια ομάδα θα το κερδίσει;

Η Δευτέρα του Πάσχα είναι η μέρα που το Survivor επιστρέφει στις οθόνες. Το επεισόδιο μάλιστα θα είναι από αυτά που θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Ατζούν. Ο Γιώργος Λιανός είναι στην Ελλάδα για τις μέρες του Πάσχα και ο Τούρκος παραγωγός αναλαμβάνει δράση. Δεν θα άντεχε να μην είναι αυτός που θα κάνει την ανακοίνωση για το ταξίδι στις ΗΠΑ ασφαλώς. Πέρυσι μάλιστα είχε πάει κι αυτός μαζί με τους παίκτες. Άγνωστο τι θα πράξει φέτος.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως το σπικάζ του αγώνα θα το κάνει ο Γιώργος Λιανός από την Αθήνα. Λέω ευχάριστο και έτσι είναι. Διότι, πέρυσι τα ελληνικά του Ατζούν στα παιχνίδια δεν είχαν πάει καλά. Μόνο «δεν μπορεί» ακούγαμε. Δύσκολο γλώσσα κύριε Ατζούν, δεν τη μιλάς εύκολα. Καιρός είναι όμως να τη μάθεις. Πάντως όπως βλέπουμε στο τρέιλερ ελληνικά θα μιλήσει.

Πως θα διεξαχθεί ο αγώνας;

Μεγάλο το έπαθλο το Μαϊάμι είναι χωρίς καμία αμφιβολία. Από τα πραγματικά πολύ μεγάλα. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην μπλε ομάδα είναι αρκετά κακή. Το ότι τελικά αποχώρησε η Τζο δείχνει πως η ένταση θα ενταθεί στους μπλε. Με άλλα λόγια, το σχέδιο των Μαρτίκα και Καραγκούνια, μαζί με τον Εμμανουήλ, πήγε στράφι.

Ένα σημαντικό στοιχείο του αγώνα είναι με ποιο τρόπο θα παιχτεί η αναμέτρηση. Διότι, στην κόκκινη ομάδα υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμες παίκτριες. Η Ναυσικά και η Σταυρούλα. Η Ασημίνα είναι τραυματίας και έχει ακόμα κάποιες μέρες μέχρι να επιστρέψει υγιής. Αυτός ήταν και ο λόγος που κυκλοφόρησαν σενάρια για νέες ομάδες – Δείτε ΕΔΩ. Αν είχα μάθει κάτι, θα σας είχε ενημερώσει ασφαλώς. Σε περίπτωση που πάμε σε αγώνα ανδρών – γυναικών, θα είναι ζόρικο για τους κόκκινους.

Η Σταυρούλα βέβαια είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τα στατιστικά δείχνουν πως η Σταυρούλα τα σπάει και είναι από τις καλύτερες παίκτριες. Δεν θα είναι εύκολο να κάνει πολλά run όμως σε στίβο μάχης γεμάτο λάσπη. Το ποντάρισμά μου πάει στο ότι θα πάμε σε έναν κλασικό αγώνα δέκα πόντων. Εικασία είναι ωστόσο. Πληροφορία γι αυτό δεν έχω.

Survivor spoiler 25/4: Μπλε ή κόκκινη;

Στο προκείμενο όμως. Η πρώτη εκτίμηση, θα την πω και πληροφορία όμως, μιας και σαν σίγουρο μου έχει έρθει. Με άλλα λόγια, η Γεωργία γράφει κάτι πρώτη κι από νωρίς, επομένως αυτό και θα γίνει! Να το ξεκαθαρίσουμε.

Ποιος κερδίζει λοιπόν το έπαθλο; Πάμε για ισοπαλία! Όχι, δεν σας κοροϊδεύω. Οι μυημένοι το έπιασαν ήδη. Οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο για το ταξίδι στο Μαϊάμι. Η κόκκινη ομάδα ισοφαρίζει και στις νίκες από τότε που είχαμε εκ νέου διαχωρισμό των ομάδων. Το σκορ θα γίνει 12-12. Πολλά τα ντέρμπι πλέον, αύξηση είχε η τηλεθέαση.

Πέρα από το οριστικό Survivor spoiler θα έχουμε και άλλα σχετικά με αυτό το αγώνισμα. Διότι, θα υπάρξει και κάτι κλασικό για το Survivor στο τέλος. Μείνετε συντονισμένοι και θα τα έχετε όλα.

 

To trailer του επεισοδίου της Δευτέρας του Πάσχα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό