Συγχαρητήρια & ευχές στο μέλος της Ε.Ι.Ε.Τ. Σωτήρη Βόσδου για την ανάληψη των καθηκόντων χωρικού Αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Φλώρινας

Συγχαρητήρια & ευχές στο μέλος της Ε.Ι.Ε.Τ. Σωτήρη Βόσδου για την ανάληψη των καθηκόντων χωρικού Αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συγχαίρει θερμά κ. Σωτήρη Βόσδου (ιδιοκτήτη της ιστορικής εφημερίδας «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ» και μέλος της Ένωσης μας) που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σωτήρης Βόσδου, γιος του Θεόδωρου και της Ασημούλας (που επίσης διετέλεσαν μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ.), γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961. Πήρε το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ.

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων: Περιφερειάρχης Ιονίων Νησιών (2004-2009), μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης, συνεργάτης ομάδος εκπόνησης ερευνητικών προγραμμάτων Κυκλοφοριακής Αγωγής, εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, Β’ Αντιπρόεδρος (εκτελεστικός) του Δ.Σ. του Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. Α.Ε., Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας, Διευθυντής Προγράμματος και Συντονιστής Τμημάτων του Τηλεοπτικού Σταθμού TV-100 και του Ρ/Σ FM-100 του Δήμου Θεσσαλονίκης, εξωτερικός συνεργάτης – εκτιμητής της Εθνικής Τράπεζας (Τεχνική Υπηρεσία Β. Ελλάδος, Aποκεντροποιημένων Υπηρεσιών), μέλος της Επιτροπής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και Διοικητικός Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος, κλπ.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό