Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους του Δροσερού στο Δημαρχείο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους του Δροσερού στο Δημαρχείο

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποίησαν οργισμένοι κάτοικοι από τον οικισμό του Δροσερού, το πρωί της Τετάρτης (22/03) αμέσως μόλις έγινε γνωστή η προφυλάκιση των τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ και εξ επαφής δολοφονία ενός 46χρονου άντρα.

Στο Δημαρχείο είχε παραταχθεί άνδρες των ΜΑΤ, που σχημάτιζαν μια αλυσίδα υπό τον φόβο επεισοδίων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπήρχαν και έξω από τα Δικαστήρια, αλλά και γενικότερα μέσα στην πόλη.

 

 

Οι κάτοικοι φώναζαν συνθήματα κατά του 37χρονου δράστη και των τριών συνεργών του (των δύο γιών και του γαμπρού του), ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως αναφέρει το xanthinea.gr.

Η συγκέντρωση διαλύθηκε λίγη ώρα μετά, χωρίς να προκληθούν επεισόδια. Οι Αστυνομικές Αρχές ωστόσο παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, υπό τον φόβο πρόκλησης νέας έντασης καθώς επικρατεί στην ατμόσφαιρα η αίσθηση ότι μπορεί να ξεσπάσει βεντέτα και νέα αντίποινα για τη στυγερή δολοφονία.

 

 

Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί επιθέσεις σε περιουσιακά στοιχεία του δράστη και συγγενών του. Συνολικά, από τις τελευταίες μεγάλες αναταραχές που έχουν ξεσπάσει στον οικισμό του Δροσερού, ο απολογισμός είναι ένα καμένο σπίτι ολοσχερώς, ένα διώροφο σπίτι καμένο στο εσωτερικό του, δύο καμένα παραπήγματα και δυο καμένα αυτοκίνητα, όλα ιδιοκτησίας του 37χρονου δράστη και του αδελφού του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό