Συγκίνησε η Μελίνα Μποτέλλη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Συγκίνησε η Μελίνα Μποτέλλη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Την αποθέωσε το κοινό στην παράσταση “Δύο Γυμνά Άσπρα Χέρια”

To Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής είχε την τιμή και τη χαρά να υποδεχτεί την Μελίνα Μποτέλλη με την παράσταση «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» το Σάββατο 26 Νοεμβρί­ου. Ένα έργο – αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών και ειδικά κατά των γυναι­κών.

Γι αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στην Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα.

Από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα. Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρί­δας μας.

Η σπουδαία αυτή πρωταγωνίστρια συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες.

Από την τηλεόραση τη θυμόμαστε ως ευαίσθητη “Αρετή” στη σειρά ΑΠΩΝ της Μι­ρέλλας Παπαοικονόμου, ως δυναμική τσιγγάνα μάνα “Αφροδίτη” στους “Ψίθυρους Καρδιάς” του Μανούσου Μανουσάκη και ως εμβληματική “Μάνα της Κρήτης”, Ου­ρανία Σταματάκη, στη σειρά “Της Αγάπης Μαχαιριά” του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη.

Η παράσταση “Δύο Γυμνά Άσπρα Χέρια”, αυτός ο θεατρικός- μουσικός μονόλογος συγκλόνισε το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο, άγγιξε τις ψυχές των Κομοτηναίων -και όχι μόνο- που την παρακολούθησαν καθηλωμένοι για δύο ώρες -χωρίς διάλειμμα- που όμως δεν τους κούρασε καθόλου, ίσα- ίσα τους ψυχαγώγησε, τους εξέπληξε ευχάριστα, τους συγκίνησε και τους γέμισε με λογιών- λογιών συναισθήματα, κι όλα αυτά σε έναν χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο έργο της καλλιτέχνιδας, το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το κείμενο, η σκηνοθεσία και η ερμηνεία ανήκουν στην Μελίνα Μποτέλλη.

Να σημειώσουμε πως η παράσταση ήταν ελεύθερη για το κοινό, τηρώντας όμως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19, ενώ η όλη διορ­γάνωση ανήκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης και ιδιαιτέρως στην ειδική σύμβουλο της ΠΑΜ-Θ επί των Πολιτιστικών, την κ. Ζωή Κοσμίδου

Θ.Α.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό