Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκα με όγκο- Οι γιατροί έκαναν αρχικώς λάθος εκτίμηση

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκα με όγκο- Οι γιατροί έκαναν αρχικώς λάθος εκτίμηση

Η διάσημη ηθοποιός και σταρ του Χόλιγουντ προέβη στην εν λόγω ανάρτηση θέλοντας να τονίσει την σημασία του να παίρνουμε πάντοτε μια δεύτερη ιατρική γνώμη.

Συγκλονίζει τους χρήστες των σόσιαλ μίντια η ανάρτηση της Σάρον Στόουν στο twitter περί διάγνωσης ενός μεγάλου ινομυωματώδους όγκου, αλλά και λανθασμένης αρχικής ιατρικής εκτίμησης η οποία είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αχρείαστη χειρουργική επέμβαση.

Η διάσημη ηθοποιός και σταρ του Χόλιγουντ προέβη στην εν λόγω ανάρτηση θέλοντας να τονίσει την σημασία του να παίρνουμε πάντοτε μια δεύτερη ιατρική γνώμη. Μέσα από ανάρτησή της στα social media, σημείωσε πως η αρχική διάγνωση για το πρόβλημα της υγεία της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια αχρείαστη χειρουργική επέμβαση.

«Αφορά κυρίως γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας» έγραψε και πρόσθεσε «Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά».

Όπως περιέγραψε, καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, πήγε σε άλλον γιατρό, και έτσι εντοπίστηκε ο μεγάλος ινομυωματώδης όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί.

Πηγή: skai.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό