Σύλλογος BADMINTON KOMOTHNHS: Με επιτυχία συμμετείχε στους αγώνες περιφερειακού πρωταθλήματος με   “μικρές” κατηγορίες υ11 και υ13 στην  Αλεξανδρούπολη (φωτος)

Σύλλογος BADMINTON KOMOTHNHS: Με επιτυχία συμμετείχε στους αγώνες περιφερειακού πρωταθλήματος με “μικρές” κατηγορίες υ11 και υ13 στην Αλεξανδρούπολη (φωτος)

Ο Σύλλογος BADMINTON KOMOTHNHS  συμμετείχε στους αγώνες περιφερειακού πρωταθλήματος Μπάτμιντον και ο Χαράλαμπος Ιροδάνου έκανε ανάρτηση στο διαδίκτυο με στιγμές των αγώνων κι ευχαριστίες σε παιδιά και διοργανωτές. Συγκεκριμένα αναφέρει:
“Αγώνες ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ υ11 και υ13 στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους ειδικά στους πρωτοεμφανιζόμενους!
Ευχαριστούμε πολύ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την κα. Βίκυ Κοινακη Vicky Koinaki για την φιλοξενία , τον επιδιαιτητή Φίλιππο Σαμουρκασίδη Φίλιππος Σαμουρκασίδης για την οργάνωση των αγώνων.
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού το σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών με το πανελλήνιο πρωτάθλημα υ15 και υ19!
Σύντομα αναλυτικά οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα των αθλητών μας”.
Φωτος από τους αγώνες:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό