Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής: Εκδήλωση-ενημέρωση για τις ορμονικές αλλαγές στη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας (φωτος)

Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής: Εκδήλωση-ενημέρωση για τις ορμονικές αλλαγές στη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας (φωτος)

Για τις φυσικές εξελίξεις που αντιμετωπίζει μια γυναίκα στην ζωή της και τις ορμονικές αλλαγές όπως την κολπική χαλάρωση, την ακράτεια ούρων, την ξηρότητα και τις υποτροπιάζουσες λοιμώξεις είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι κυρίες-μέλη του Συλλόγου Συνοικισμού του Σταθμού Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Του  Θεού Σοφίας από τις Ιατρούς Γυναικολόγους κ.Μαρία Παπαδοπούλου και κ.Ευαγγελία Πράπα
Οι κυρίες του Συλλόγου  απόλαυσαν τον απογευματινό καφέ τους μαθαίνοντας ενδιαφέροντα πράγματα και θέτωντας ερωτήματα και προβληματισμούς στις ιατρούς.
Σε ανάρτησή τους στο διαδίκτυο τα μέλη του Συλλόγου Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής αναφέρουν:
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Συμεών για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και τις ιατρούς κ. Μαρία Παπαδόπουλου και κ.Ευαγγελία Πράπα Gynē για τη  σημαντική ενημέρωση και για το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας. Τις ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ιατρική τους καριέρα”.
Ακολουθούν φωτος από την εκδήλωση:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό