Συμμετοχή του Σωματείου Ζυθεστιατορών Κομοτηνής και Περιφέρειας στην Έκθεση HORECA-Greece

Συμμετοχή του Σωματείου Ζυθεστιατορών Κομοτηνής και Περιφέρειας στην Έκθεση HORECA-Greece

Ολοκληρώθηκε η ΄Εκθεση HORECA – Greece με μεγάλη προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών καi  Συναφών Επαγγελμάτων – ΠΟΕΣΕ που σκοπό έχει μια καλύτερη Εστίαση. Mε δράσεις που δίνουν την δυνατότητα στους Επαγγελματίες να ενημερωθούν για θέματα του κλάδου.
Με συμμετοχές και παρεμβάσεις που σκοπό έχουν την εστίαση να την δυναμώσουν και τουριστικά.

Παρόν και το Σωματείο ΖΥΘΕΣΤΥΑΤΟΡΩΝ Κομοτηνής και Περιφέρειας δια του Προέδρου του και οικονομικού Επόπτη της ΠΟΕΣΕ κ. Βαφειάδη Ανέστη όπου παρακολούθησε τη σχετική ημερίδα της ΠΟΕΣΕ με χρήσιμα συμπεράσματα για την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων τα φορολογικά. Γενική αποτίμηση είναι ότι τοπικά βρισκόμαστε ακόμη στα σπάργανα εξωστρέφειας και τουριστικών πολιτικών τα εμπόδια για τη χρηματοδότηση πολλαπλάσια των διαθεσίμων κεφαλαίων, πρόκληση δυσκολιών για το 2024 φορολογικά με το νέο νόμο.

Όπως τονίζει το Σωματείο Ζυθεστιατορών και Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας “απαιτεί συλλογικότητα μαζικότητα από όλους μας για θετικές αλλαγές στο χώρο και στο νομό στο επίπεδο επισκεψιμότητας και προσέλκυσης τουριστών”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό