Συναγερμός στον Έβρο για εισβολή λαθρομεταναστών – Σε ετοιμότητα Αστυνομία, Στρατός

Συναγερμός στον Έβρο για εισβολή λαθρομεταναστών – Σε ετοιμότητα Αστυνομία, Στρατός

Κόκκινος συναγερμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε Ελληνική Αστυνομία και Ένοπλες Δυνάμεις, αφού οι Τούρκοι ετοιμάζουν για σήμερα μαζική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών στον Έβρο.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Evros-news.gr, οι Συνοριοφύλακες και γενικά οι οι αστυνομικοί αλλά και ο Στρατός, είναι πανέτοιμοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να αποτρέψουν την απόπειρα μαζικής εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών, στην περιοχή που βρίσκεται μεταξύ του Διδυμοτείχου και του Σουφλίου.

Οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους, αναφέρουν αλλά και δείχνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες να έχουν ήδη κατευθυνθεί προς τις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου, με την κατάσταση να θυμίζει έντονα τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2020 και των αρχών του Μαρίου. Αν δεν είναι η ίδια εικόνα που με τις κατάλληλες πληροφορίες έχουν συγκεντρώσει, σίγουρα την… πλησιάζει αρκετά.

Αυτή την φορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υβριδική απειλή δεν θα εκδηλωθεί στην περιοχή των Καστανεών όπως έγινε το 2020, αλλά μεταξύ Διδυμοτείχου και Σουφλίου, εκεί όπου καιρό ανάμεσα στα χωριά Ψαθάδες,Κισσάριο και Λάβαρα γίνονται συνέχεια απόπειρες εισβολής κατά δεκάδες ή εκατοντάδες και οι αποτροπές ξεπερνούν τις 1.500 την ημέρα, όπως έχουν δηλώσει δημόσια και υπουργοί της Κυβέρνησης.

Όμως τόσο η Ελληνική Αστυνομία με τους Συνοριοφύλακες και άλλους αστυνομικούς όσο και ο Στρατός, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή, για να αποκρούσουν αυτό το κύμα απειλής παραβίασης των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Evros-News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό