Συνάντηση ΟΕΕΘ με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο

Συνάντηση ΟΕΕΘ με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Αντώνιο Φραντζή, στον Αντιπρόεδρο αυτής κ. Βασίλειο Κασαπίδη και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα,  συζητήθηκαν αρχικά τα θέματα γύρω από την πανδημία και οι τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει ο covid 19 σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας και όχι μόνο, στην περιοχή της Θράκης.

Αναπτύχθηκαν όλοι οι βασικοί ρόλοι της ΟΕΕΘ και τονίστηκε η σημασία που δίνεται από την Ομοσπονδία για  την ανάδειξη και προώθηση των ευκαιριών που παρουσιάζει η περιοχή της Θράκης στον τομέα των επενδύσεων,  προσελκύοντας δυνητικούς επενδύτες με τον εμβληματικό όρο  «Select Thrace». Επισημάνθηκε επίσης και από τις δύο πλευρές ότι η περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης παρουσιάζει μία ιδιαίτερη δυναμική ραγδαίων εξελίξεων με θετικές οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις η οποία περιμένουμε να κορυφωθεί στο άμεσο μέλλον με την λήξη της πανδημίας.

Κλείνοντας συμφωνήθηκε η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και της Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό