Συνάντηση Θεόδωρου Μουριάδη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας

Συνάντηση Θεόδωρου Μουριάδη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας

Με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία που έχει αναπτύξει το εν λόγω σχολείο με τον Δήμο Καβάλας στον τομέα του Πολιτισμού.
Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν τον κ. Μουριάδη για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για 7η χρονιά, από τις 5 έως τις 8 Μαΐου 2023, με τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας, της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και της Αντιπεριφέρειας Καβάλας.
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο διαχρονικό σάλπισμα του Αποστόλου των Εθνών και Πολιούχου της πόλης μας. Κεντρική θέση στο φετινό εγχείρημα θα έχει το μουσικό έργο “Ύμνος της Αγάπης” του Πολωνού συνθέτη, Zbigniew Preisner, ο οποίος με τη φυσική του παρουσία θα ενώσει επί σκηνής πολυάριθμους μαθητές και μαθήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια η Νέα Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό