Συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης

Συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου υποδέχθηκε τον Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Σουλιώτη, Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Σαπών, σε μια συνάντηση που χαρακτηρίστηκε από την εποικοδομητική συνεργασία και τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια και την τάξη στην ευρύτερη περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, εστιάζοντας στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αρχών και των αστυνομικών δυνάμεων για την
αποτελεσματική προστασία της τοπικής κοινωνίας.
Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν περιλάμβαναν τις τρέχουσες ασφαλιστικές προκλήσεις, τις δράσεις για την πρόληψη του εγκλήματος, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης των πόρων και της υποστήριξης προς την αστυνομία της περιοχής.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη βεβαίωση της δέσμευσης και της στενής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης για την προώθηση της ασφάλειας και της ευημερίας των πολιτών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό