Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν (24-5-2023)σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπηςαπό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης καιΡοδόπης, δύο(2) αλλοδαποίδιακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, πρωινές ώρες σε αγροτική οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης,  ακινητοποίησε το όχημα του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση,το απόγευμα στην Εγνατία οδόΑλεξανδρούπολης – Κομοτηνής,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής ΦύλαξηςΣαπώνσε συνεργασίαμε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης,συνέλαβαν τονδεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης  και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσόκαι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό