Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύοδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύοδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν (17-11-2023) σε περιοχές της Ροδόπης καιτου Έβρου,από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδαςδύο(2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύοδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το πρωί στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμουτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τονεντόπισαν να οδηγείΙ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρειπαράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 28-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση,το μεσημέρισε οικισμό του Έβρου,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδαςσυνέλαβαν τη δεύτερηδράστιδα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα,ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας,χρηματικό ποσό, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστήςκαι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής ΦύλαξηςΙάσμουκαι Διδυμοτείχου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό