Τα 3 ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να απογειώνονται  έως τις 11 Απριλίου

Τα 3 ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να απογειώνονται έως τις 11 Απριλίου

Μάθε τώρα ποια είναι τα 3 ζώδια που το επόμενο διάστημα θα έχουν φλογερές εξελίξεις στα αισθηματικά τους! 

Τι είναι ο έρωτας; Είναι αυτή η ζεστή αγκαλιά που μέσα της νιώθεις ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά … είναι αυτό το χάδι που ξυπνά μέσα σου όλες σου τις αισθήσεις, είναι αυτό το άρωμα που η όσφρησή του, σου προκαλεί ρίγη, είναι η γεύση που θέλεις να έχεις μόνιμα στα χείλη σου … είναι ο ήχος της φωνής που σε γεμίζει με ζεστασιά … Το διάστημα από τις 17 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου 2023, η Αφροδίτη από το ζώδιο που είναι και κυβερνήτης έρχεται για να ξυπνήσει για τα καλά όλες αυτές τις αισθήσεις που ήταν σε «λήθαργο» εδώ και καιρό, φέρνοντας την αξία της συντροφικότητας σε πρώτο πλάνο! Μπαίνουμε σε ένα διάστημα αρκετά πιο γενναιόδωρο και ελπιδοφόρο για τον έρωτα, όπου λίγο ή πολύ όλοι θα βρεθούμε κερδισμένοι, είναι όμως 3 ζώδια που θα δουν «άνθιση» στην ερωτική τους ζωή και θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές! Ποια είναι αυτά τα ζώδια; Για πάμε να δούμε …

Ταύρος

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου και αρχίζεις να «ξεμουδιάζεις» από τις ταλαιπωρίες που τράβηξες εδώ και αρκετό καιρό! Η ανάγκη σου να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να απολαύσεις στιγμές, να γευτείς όλα όσα σου έχουν λείψει, φαίνεται ότι θα ικανοποιηθεί στον υπέρτατο βαθμό, τόσο γιατί εσύ θα το επιδιώξεις να δώσεις περισσότερο χώρο στον έρωτα, όσο και ότι οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν! Αφήνεσαι στα τερτίπια του έρωτα, έλκεις κοντά σου το άτομο που θες, έχεις τις κατακτήσεις σου και περνάς σπουδαίες στιγμές! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, είσαι πιο σίγουρος, σταθερός και κατασταλαγμένος για την πορεία  μίας σχέσης και γεύεσαι την συντροφικότητα σε όλο το μεγαλείο! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, εκεί που είχες αποκλείσει και διαγράψει από την λίστα τον έρωτα, εισβάλει απρόσμενα στην ζωή σου και σου αλλάζει την κοσμοθεωρία σου και κάθε πτυχή σου! Ενώ εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο … οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται και κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον!

 Σκορπιός

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που ένιωσες ικανοποιημένος, πλήρης και χαρούμενος στα αισθηματικά σου, είναι γεγονός ότι έχεις ξεχάσει πως είναι να περνά κάποιος καλά … Η Αφροδίτη από τον Ταύρο έρχεται για να γλυκάνει τον τομέα των σχέσεων και να σου θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου με τον οποίο να μοιράζεσαι την ζωή σου, την καθημερινότητά σου, έναν άνθρωπο όμως που θα μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου και θα μοιράζεστε αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο προκύπτει έρωτας με σταθερή προοπτική  ή αν είσαι ήδη σε σχέση κάνεις βήμα επισημοποίησής της! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ξαφνικός θαυμαστής θα σε πολιορκήσει ιδιαίτερα, διαφορετικά αλλά και πρωτότυπα … η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής αλλάζει προς το καλύτερο! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ετοιμάσου για καλωσόρισμα άνοιξης με ρομαντισμό, τρυφερότητα, ζεστασιά και με σχέση που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο αγνά συναισθήματα.

 Αιγόκερως

Εγώ μπορεί να σου λέω έρχεται ερωτική «άνθιση» και εσύ κουνάς το κεφάλι σου και λες «Άσε μας μωρέ … έχω τα προβλήματά μου, έχω τα θέματά μας, αυτό μας έλειπε»! Κι όμως Αιγόκερε, η Αφροδίτη από τον 5ο Ηλιακό σου οίκο, δηλαδή από το ζώδιο του Ταύρου, ξυπνά μέσα σου την επιθυμία για έρωτα, φλερτ, διασκέδαση, απόλαυση , ανεμελιά και όλα αυτά τα γεύεσαι μέχρι την τελευταία σταγόνα! Ξυπνά μέσα σου και πάλι η σπιρτόζα διάθεση για τα αισθηματικά και ζεις επιτέλους την Άνοιξη στο κρεβάτι σου …  Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, κάνεις γνωριμία με άτομο σταθερό, ώριμο, συγκροτημένο ενώ αν είσαι σε σχέση παίρνεις αποφάσεις με το ταίρι σου για να φτάσει η σχέση σας σε πολύ καλύτερα επίπεδα. Αν είσαι Αιγόκερως του 2ο δεκαημέρου ερωτικές εκπλήξεις και ανατροπές που θα σου αρέσουν έρχονται στον έρωτα, με άτομο που δεν φαντάζεσαι! Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, ξεκινά ένα φλερτ ή μία ερωτική επικοινωνία που θα ενεργοποιήσει για τα καλά την αισθηματική σου ζωή! Αν είσαι σε σχέση, ένα κοντινό ταξιδάκι θα φέρει πολύ κοντά εσένα και το ταίρι σου!

Πηγή: oroskopos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό