Τα 4 ζώδια που το καλοκαίρι τους δεν προβλέπεται ρόδινο…Δεν είναι καλή  εποχή για σχέδια

Τα 4 ζώδια που το καλοκαίρι τους δεν προβλέπεται ρόδινο…Δεν είναι καλή εποχή για σχέδια

Το καλοκαίρι, αν και υποδηλώνει ξεγνοιασιά και ξεκούραση, για κάποια ζώδια θα είναι σκέτο μαρτύριο.

Σύμφωνα με το Style Caster, τα άστρα έχουν άλλα σχέδια για ορισμένους του ζωδιακού κύκλου και το καλοκαίρι θα μοιάζει με μια μεγάλη δοκιμασία για αυτούς με πολλά εμπόδια και κακή τύχη.

Προβλήματα στις σχέσεις, ανασφάλειες, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οικονομικές περιπέτειες φαίνεται πως θα είναι μερικές από τις δυσκολίες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν 4 ζώδια, μόλις όμως περάσει αυτή η κρίσιμη περίοδος θα βρουν τελικά τις ισορροπίες και τα πατήματά τους.

Ιχθύες


Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι σκέτη πρόκληση για εσάς. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της ευθύνης, θα κινηθεί μέσα από τον πρώτο οίκο του ζωδίου σας, προκαλώντας σας να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο ό,τι αποφεύγετε τόσο καιρό. Όταν ο Κρόνος βρίσκεται σε αυτή τη θέση, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε εξάντληση λόγω του ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε συναισθήματα ανασφάλειας και αποτυχίας. Ο Άρης στις 10 Ιουλίου θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας και αυτό ίσως φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες και θα γίνετε πιο ευάλωτοι σε διάφορους τομείς. Τέλος, ο Ερμής θα ξεκινήσει επίσης την ανάδρομη πορεία του στις 23 Αυγούστου κάτι που θα ενισχύσει τυχόν προβλήματα που προϋπάρχουν και θα οδηγηθείτε σε μια σειρά παρεξηγήσεων.

Καρκίνος


Επειδή οι Καρκίνοι είναι από τη φύση του ευαίσθητοι και προστατευτικοί θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σκαμπανεβάσματα, ανασφάλειες στις σχέσεις αλλά και πιθανούς χωρισμούς. Επειδή η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον δεύτερο οίκο των αξιών και των οικονομικών σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα και σε αυτούς τους τομείς. Είναι η εποχή που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες σας σχετικά με την εγγύτητα και τις σχέσεις. Τέλος, θα πρέπει να είστε ευέλικτοι αυτό το καλοκαίρι και να επεξεργαστείτε με ηρεμία τις αλλαγές που μπορεί να σας βγάλουν από τις συνήθειές σας.

Παρθένος

Αυτό το καλοκαίρι πιθανότατα θα βιώσετε πιο έντονα τα αισθήματα θυμού σας, τα οποία και θα πρέπει να ελέγξετε. Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι για εσάς δύσκολο αφού θα χάσετε την αυτοπεποίθησή σας και είναι πιθανό να καταστρέψετε κάθε όμορφη σχέση σας λόγω της ζήλιας σας. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τις διαφωνίες όποτε αυτό είναι δυνατό. Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα, στον 12ο οίκο προτρέποντάς σας να κοιτάξετε πίσω σε προηγούμενες σχέσεις. Είναι πιθανό κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν σας να επιστρέψουν στη ζωή σας κάποια στιγμή. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε πολύ σημαντικές επιλογές κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου και αντ ‘αυτού να επικεντρωθείτε στο να ακούσετε πραγματικά τα θέλω σας.

Υδροχόος


Υδροχόοι, θα δοκιμαστείτε αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο Πλούτωνας διασχίζει τον 12ο οίκο του υποσυνείδητου σας. Ο Πλούτωνας θα σας «ζητήσει» να εξετάσετε τα πιο «κρυφά» σημεία της ψυχής σας και να καταλάβετε πώς να λύσετε τυχόν ανασφάλειες που υπάρχουν. Βέβαια, αξίζει να πούμε πως, η ψυχολογική και πνευματική σας ανάπτυξη θα ωφεληθεί ιδιαίτερα μιας και θα αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η αντίθεση του Κρόνου στον δεύτερο οίκο σας με τον Άρη στον όγδοο θα φέρει στις 19 Ιουλίου, τριβές με θέματα εμπιστοσύνης και ανασφάλειας να βγαίνουν στην επιφάνεια ενώ θα επηρεαστούν ιδιαίτερα και τα οικονομικά σας. Επίσης, ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 22 Ιουλίου και είναι πιθανό να δούμε χωρισμούς από μακροχρόνιες σχέσεις.

Πηγή: bovary.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό