Τα ανδαλουσιανά άλογα της φάρμας Yeguada Andaler κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους

Τα ανδαλουσιανά άλογα της φάρμας Yeguada Andaler κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους

Μπορεί ο καιρός να προσπάθησε να χαλάσει την εκδήλωση του ΙΠΟΚΟΜ, δεν τα κατάφερε όμως!!! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πέρα των προσδοκιών μας με πολλούς φίλιππους Ροδοπίτες και όχι μόνο να προσέρχονται στον χώρο της Φάρμας Ιζα που μας φιλοξένησε.

Τα ανδαλουσιανά άλογα της φάρμας Yeguada Andaler κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους ανταποκρινόμενα στο έπακρο στα «αγγίγματα» εντολών του εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη της φάρμας Δημήτρη Ερεγλιάδη και του ιππέα Χάρη.

Eίναι γνωστό στους κύκλους των αλογάδων ότι τα Ανδαλουσιανά άλογα έχουν εντυπωσιακή νοημοσύνη, ευκινησία, ευελιξία, πειθαρχία, θάρρος, είναι υπάκουα στον αναβάτη και ακολουθούν εύκολα τις εντολές των ιππέων.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ενδείκνυνται να μπορούν να συνεργαστούν άψογα με τους ανθρώπους και να πραγματοποιούν τέτοια show.

Έλλη Τσομπανίδου. Πρόεδρος του ΙΠΟΚΟM: «Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν στην πρώτη μας εκδήλωση σε στίβο. Πραγματικά δεν περιμέναμε αυτή την ανταπόκριση του κόσμου και ζητάμε συγνώμη από όσους ήρθαν και δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση λόγω της μη χωρητικότητας. Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να διαδίδουμε το φίλιππο πνεύμα μέσα από εκδηλώσεις που πραγματικά μπορείς να δεις μόνο στις μεγάλες Εκθέσεις ή σε στίβους του εξωτερικού πληρώνοντας ένα γενναίο χρηματικό αντίτιμο. Και χαιρόμαστε που μπορέσαμε να το προσφέρουμε δωρεάν σε συνεργασία με τους υποστηρικτές μας, την ΔΚΕΠΠΑΚ, τα τοπικά ΜΜΕ και τους επαγγελματίες το τόπου μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, και μην ξεχνάμε ότι τα καλύτερα πάντα έπονται»

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος                                                  Ο Αντιπρόεδρος 

Έλλη Σ. Τσομπανίδου                                Αναστάσιος Χαρισίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό