Τα νούμερα έπεσαν πολύ και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες !

Τα νούμερα έπεσαν πολύ και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες !

Έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΪ για το Big Brother 2

Τα νούμερα έπεσαν πολύ και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες !

 

Μία εβδομάδα έχει ξεκινήσει το Big Brother 2 και ήδη φαίνεται πως τα προβλήματα του ΣΚΑΪ είναι πολύ μεγάλα, γεγονός που οδήγησε τον σταθμό να πάρει μία έκτακτη απόφαση την οποία την αποκαλύπτει αποκλειστικέ στο Vanda’s Blog του Youweekly.gr

Μπορεί πέρυσι τα πράγματα να ήταν πιο εύκολα για το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού, ωστόσο η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης ξεκίνησε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και κορυφώθηκε στο χθεσινοβραδινό live (3/9), το οποίο έφτασε λίγο πιο πάνω από το 13% στο δυναμικό κοινό.

Κάπως έτσι το κανάλι, αντιλήφθηκε πως δεν φτάνουν μόνο οι ίντριγκες που στήνονται στο σπίτι και οι ισχυρές προσωπικότητες που έχει πάρει στο παιχνίδι αλλά χρειάζεται να πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

 

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το Big Brother

Ακολουθώντας λοιπόν την περσινή άκρως επιτυχημένη συνταγή, ο ΣΚΑΪ πήρε την απόφαση να φέρει ξανά στην επιφάνεια το Live Streaming μέσα από το σπίτι, το οποίο θα φέρει στη διάθεση του κοινού τους παίκτες σε μη μονταρισμένες στιγμές τους.

Θυμίζουμε πως πέρυσι, το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά με live streaming, το οποίο βέβαια κόπηκε άμεσα για δύο λόγους. Πρώτον, στη διάρκεια του live streaming είχε ειπωθεί η ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη, η οποία είχε δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων για το ριάλιτι και δεύτερον γιατί από εκεί πολλές ιστοσελίδες αντλούσαν spoiler για τους υποψηφίους προς αποχώρηση και για τους νικητές της αρχηγίες.

Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν στο κανάλι να κόψει μόνιμα το Live και μάλιστα φέτος να μην το ξεκινήσει καν. Όλα όμως φαίνεται πως θα ανατραπούν γιατί ως γνωστόν η live μετάδοση και η αμοντάριστες στιγμές των παικτών θα έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό, το οποίο στη συνέχεια θα παρακολουθεί και σε κανονική ροή τα επεισόδια.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι θέμα χρόνου. Μείνετε συντονισμένοι για ό, τι νεότερο !

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό