Τάσος Ιορδανίδης: Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στα γυρίσματα της “Γης της Ελιάς”

Τάσος Ιορδανίδης: Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στα γυρίσματα της “Γης της Ελιάς”

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς», τα μηνύματα που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την σχέση ζωής με τη Θάλεια Ματίκα

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΜEGA και στις ανατροπές του ρόλου του. Όπως είπε: «Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου. Διαμορφώνει ένα πολύ δίκαιο κλίμα στα γυρίσματα. Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς», ήταν αυτή που έπρεπε να «πλακωθώ» με τον φίλο μου τον Αποστόλη Τότσικας. Το τεστ DNA πιστοποιεί πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής και την διεκδικεί. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη αυτής της ιστορίας».

Για τις συνεργασίες του με το καστ της σειράς είπε: «Αγαπώ πολύ τον Νίκο Γαλανό. Δύσκολα συναντάς τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. Είναι ευγενικός, δοτικός, έχει χιούμορ. Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας άνθρωπος, που έχει ζήσει τόσα πολλά και θέλει να ζήσει και να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Ήταν δύσκολο να προσεγγίσεις τους σταρ τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Τώρα με τα social media έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή».

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου για την «Γη της Ελιάς» και τους συντελεστές της;

Ο ίδιος αποκάλυψε πως, «ο κόσμος στη «Γη της Ελιάς» ταυτίζεται με τους ήρωες και σε κρίνει ανάλογα με τον χαρακτήρα που υποδύεσαι. Πρόσφατα μου έστειλαν: “Είσαι ερωτευμένος και στην πραγματική σου ζωή με την Αντιγόνη Νεοφύτου και όχι με τη Θάλεια Ματίκα, που είσαι παντρεμένος».

«Η παράσταση “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” θέλει να αναδείξει το ποσό σημαντικό είναι στις μέρες μας, να έχουμε δίπλα μας έναν σύντροφο, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες. Στην παράσταση, έβαλα στοιχεία και από τη δική μας σχέση με την Θάλεια, αλλά και από φιλικά και συγγενικά ζευγάρια», υπογράμμισε σχετικά με την παράσταση που συμμετέχει μαζί με την σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

Για την σχέση ζωής με την Θάλεια Ματίκα, δεν δίστασε να εκθειάσει την σύζυγό του. «Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του. Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός. Η Θάλεια εκφράζει την καψούρα της με πράξεις», κατέληξε.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό