THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY. Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί *Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce !

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY. Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί *Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce !

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY. Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί *Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce !

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί

Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce

 

ΥΛΙΚΑ

30 gr chutney ανανά με πιπεριές και μπούκοβο – BELLISIMO 100 gr κατσικίσιο τυρί – ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 350 gr χυλοπίτα – ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΥΖΥΜΟΝ 150 gr λουκάνικα – ΦΑΡΜΑ ΖΟΥΡΝΑΣ 100 ml γάλα 30 ml ελαιόλαδο 1 τεμάχιο πιπεριά Φλωρίνης Σχοινόπρασο Αλάτι Πιπέρι Μπούκοβο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο σωτάρουμε το λουκάνικο και κατόπιν τα λαχανικά.Συμπληρώνουμε λίγο νερό και βράζουμε το χυλοπιτάκι για 3-4′ λεπτά. ΄Έχουμε πολτοποιήσει το κατσικίσιο τυρί μαζί με το γάλα και το αδειάζουμε μέσα στο παραπάνω μείγμα,προσθέτουμε και τα μπαχαρικά και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει και να γλασσάρει η σάλτσα με το ζυμαρικό και το λουκάνικο. Για το τέλος αφήνουμε το τσάτνεϊ. Σερβίρουμε με λίγο σπασμένο κατσικίσιο τυρί και λίγες φύτρες σχοινόπρασο.

Ingredients

30 gr pineapple chutney with peppers and bucovo – BELLISIMO 100 gr goat cheese – MILITSOPOULOS 350 gr noodles – THE TRADITIONAL EYZYMON 150 gr sausages – ZOURNAS FARM 100 ml of milk 30 ml olive oil 1 piece of Florini pepper Chives Salt Pepper Bukovo Method Sauté the sausage and then the vegetables in olive oil. Add a little water and boil the Greek traditional pasta(hilopites) for 3-4 minutes. We have mashed the goat cheese together with the milk and pour it into the above mixture, add the spices and leave on a low heat to boil and glaze the sauce with the pasta and the sausage. We leave the chutney for the end. Serve with some broken cheese of goat and a few chives.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΥ

Chef-ing History …

16 χρόνια εμπειρίας ~ Καταγωγή απ΄την Λαμία Φθιώτιδας. ~ Πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Λάρισα Θεσσαλίας. ~ Κάτοικος Αθηνών τα τελευταία χρόνια ~ Αποφοίτηση κρατικής σχολής-Λάρισας με 4 υποτροφίες ~ 13 χρόνια στο χώρο της εστίασης ως : * Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια , Private VIP Executive Chef * Consulting και δημιουργία μενού σε επιχειρήσεις. * Aρθρογράφος σε 3 ηλεκτρονικά περιοδικά στη στήλη ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ . * Πρώην Aντιπρόεδρος στην Ελληνική Aκαδημία Aρχιμαγείρων. * Eκπαιδευτικός σε Κρατικά και Ιδιωτικά ΙΕΚ και Σχολές Μαγειρικής σε Λάρισα-Βόλο-Αθήνα. * Eισηγητής σεμιναρίων Mαγειρικής , Zαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. * Συμμετοχές σε Φεστιβάλ και events Γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα. Συνεργασία βιβλίου με την δημοσιογράφο Άννα Μαρία Παπίρη. Συνεργασίες σε τηλεοπτικά κ ιντερνετικά βιντεάκια μαγειρικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό