Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι από την Πέμπτη και για 4 ημέρες

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι από την Πέμπτη και για 4 ημέρες

Λόγω των γυρισμάτων της ταινίας The Bricklayer που θα κλείσει μέχρι και την Τσιμισκή αλλά και της μαθητικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου

Κλειστοί δρόμοι από αύριο Τετάρτη (23/3) και για πέντε ημέρες, μέχρι και την Κυριακή, 27 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη λόγω των γυρισμάτων της ταινίας The Bricklayer που… κατεβαίνει μέχρι και στην οδό Τσιμισκή, αλλά και της μαθητικής παρέλασης που θα γίνει στην εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί θα είναι οι εξής

Τετάρτη, 23 Μαρτίου

ΟΔΟI ΓΡΑΒΙΑΣ – ΑΛΑΜΑΝΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ – ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΣΥΚΕΩΝ):

Από ώρα 06.00΄ έως ώρα 18.00΄ της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

  • Οδός Γραβιάς, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αθ. Διάκου, Αλαμάνας, από την οδό Γραβιάς έως την οδό Αθ. Διάκου, Κύπρου, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αθ. Διάκου, Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος Ναού Αγ. Αναργύρων έως Αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.

*Τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των κινηματογραφικών λήψεων, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος του Ναού Αγ. Αναργύρων έως την συμβολή της με τη οδό Χαράλαμπους Μούσκου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αθανασίου Διάκου, Ειρήνης, Ελ. Βενιζέλου, Επταπυργίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. Επισημαίνεται ότι, οι οδοί που συμβάλουν στα αποκλεισμένα τμήματα των ανωτέρω οδών, μετατρέπονται σε αδιέξοδο.

Πέμπτη, 24 Μαρτίου

ΟΔΟI ΣΥΓΓΡΟΥ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ (ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ):

Από ώρα 06.00΄ έως ώρα 18.00΄ της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

  • Οδός Συγγρού, από την οδό Εγνατία έως την οδό Πτολεμαίων, Πτολεμαίων, από την οδό Ι. Δραγούμη έως την οδό Αντιγονιδών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αντιγονιδών, Επισκόπου Αμβροσίου, Ι. Δραγούμη, Εγνατία και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρασκευή, 25 Μαρτίου

Φέτος την 25η Μάρτιου η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι μαθητές θα παρελάσουν στις 11.15. Συνολικά θα γίνει παρέλαση αντιπροσωπευτικών μαθητικών τμημάτων, πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου με κατάληξη το Λευκό Πύργο

. Η παρέλαση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Κυριακή, 27 Μαρτίου

ΟΔΟI Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ):

Από ώρα 06.00΄ έως ώρα 14.00΄ της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

  • Οδός Ι. Δραγούμη, από την οδό Τσιμισκή έως την οδό Μητροπόλεως, Μητροπόλεως, την οδό Κατούνη έως την οδό Ελ. Βενιζέλου, Τσιμισκή, [δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αιγύπτου (κάθετη στην Πολυτεχνείου)].

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ι. Δραγούμη, Τσιμισκή, Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. Επισημαίνεται ότι, οι οδοί που συμβάλουν στα αποκλεισμένα τμήματα των ανωτέρω οδών, μετατρέπονται σε αδιέξοδο.

www.typosthes.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό