Τι είπε στους γιατρούς η Τζωρτζίνα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Τι είπε στους γιατρούς η Τζωρτζίνα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Nέα στοιχεία για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας και ιδιαίτερα για την Τζωρτζίνα, η οποία εισήχθη σαν σήμερα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου του 2021, έρχονται στο «φως».

 

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, η 9χρονη την ημέρα που εμφάνισε τα συμπτώματα για την εισαγωγή, ήταν στην Αχαΐα σε οικογενειακό σπίτι από την μεριά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Με βάση την εκπομπή, το παιδί φέρεται να ήταν μόνη στο δωμάτιο με μητέρα της. Μάλιστα, η 33χρονη φέρεται να επικαλέστηκε ότι το παιδί είχε σπασμούς και μελανιά στο στόμα, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς.

 

Παρόλα αυτά, το «Live News» ανέφερε πως οι γιατροί φέρεται να μην εντόπισαν κανένα πρόβλημα υγείας, πέρα από ένα φοβισμένο παιδί. Ταυτόχρονα, έκανε εντύπωση η ατάκα που φέρεται να είπε το παιδί στους γιατρούς, ότι είχε κάτι στον ύπνο του, αναφορικά με τους λόγους που κατέληξε στο νοσοκομείο.

 

Επίσης, με βάση την εκπομπή του Mega, στο σπίτι που ήταν το παιδί βρίσκονταν και άλλοι συγγενείς, όμως τα συμπτώματα εμφανίστηκαν στο δωμάτιο που ήταν η Τζωρτζίνα μόνη με την μητέρα της.

 

«Δεν αντιλήφθηκε το θάνατο της Ίριδας»

Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Live News» μίλησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και είπε ότι επικοινώνησε με τον Μάνο Δασκαλάκη, με τον δεύτερο να αναφέρει πως η Τζωρτζίνα δεν είχε αντιληφθεί τον θάνατο της Ίριδας.

 

«Είδα την αδερφή μου στη κουζίνα», φέρεται να είπε το παιδί, σύμφωνα με τον πατέρα, καθώς τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα, με βάση τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό