Η Κομοτηνή τίμησε το Έπος του 1940 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κομοτηνή τίμησε το Έπος του 1940 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Επετείου του 1940 στην Κομοτηνή, την οποία παρακολούθησε μέγα πλήθος.

Στις 10:30 πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου υπό το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Μετά την δοξολογία, εκφωνήθηκε μέσα στον Ιερό Ναό ο πανηγυρικός της Ημέρας από το φιλόλογο καθηγητή του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής κ. Κωνσταντίνο Χαρίτωνο.

Στις 11:00 ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, στο Ηρώο της Πόλης και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τους Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΠΑΜΘ, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ, τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ και εκπρόσωποι σωματείων και φορέων.

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ο Εθνικός Ύμνος.

Στις 12:00 πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των πολιτιστικών συλλόγων, της μαθητικής νεολαίας, των σωμάτων Ελλήνων προσκόπων και Ελληνίδων οδηγών και των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό