Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών Ν. Ροδόπης στο ξενοδοχείο “Chris & Eve”

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών Ν. Ροδόπης στο ξενοδοχείο “Chris & Eve”

Μετά από μια 2ετή διακοπή -λόγω πανδημίας- ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών Ν. Ροδόπης επανήλθε στην παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 15/1 στο ξενοδοχείο Chris & Eve”, παρουσία μελών και φίλων, αλλά και του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα. Τα μέλη και οι φίλοι αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν με ζωντανή μουσική, ενώ στον τυχερό της γιορτής δόθηκε αναμνηστικό φλουρί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Σωτηρακόπουλος- δημοτ. Σύμβουλος και πρόεδρος ΚΕΜΕΑ (Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ) και η Ζωή Κοσμίδου-σύμβουλος για θέματα πολιτισμού του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρ. Μέτιου και υπεύθυνη του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών Ν. Ροδόπης, Σάββας Τοκμακίδης, σημείωσε:

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να έχουμε τόσο κόσμο, αν και αυτό που ονομάζουμε πανδημία πάλι αρχίζει και καλπάζει, εύχομαι σε όλους να είμαστε υγιείς, να είμαστε καλά και αν χρειαστεί κάτι και μπορούμε να προσφέρουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους που η καρδιά τους έχει κάποια σκιρτήματα, εδώ είμαστε εμείς. Ο σύλλογός μας οργανώνεται και θέλουμε να κάνουμε και τις εκδηλώσεις μας. Εγώ σκέφτομαι να οργανώσουμε μια συζήτηση -εκδήλωση με τους γιατρούς μας, έχουμε πολλούς εδώ στον τόπο μας, να γίνει δηλαδή μια ανοιχτή συζήτηση κατά κάποιο τρόπο για όλα αυτά τα προβλήματα, για το πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Νομίζω αυτό θα ήταν μια πολύ καλή αρχή για όλο τον κόσμο”.

Θ.Α.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό