Τηρεί τα έθιμα και βάφει πασχαλινά αυγά με τα παιδιά του o Σάκης Ρουβάς

Τηρεί τα έθιμα και βάφει πασχαλινά αυγά με τα παιδιά του o Σάκης Ρουβάς

Μετά από δύο χρόνια καραντίνας λόγω του κορονοϊού, φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσουμε κανονικά το Πάσχα, χωρίς περιορισμούς.

Οι διάσημοι Έλληνες έχουν ξεκινήσει ήδη της εξορμήσεις τους, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τα οικογενειακά τραπέζια που θα ακολουθήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει που θα περάσει το φετινό Πάσχα, ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ακολουθεί όλα τα έθιμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21/4 ο τραγουδιστής αποφάσισε να βάψει τα πασχαλιά αυγά μαζί με τα παιδιά του και κατά τη διάρκεια μοιράστηκε και ένα σχετικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Συγκεκριμένα, ο τρυφερός μπαμπάς δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με την 13χρονη κόρη του Αναστασία και τον 11χρονο γιο του, Αλέξανδρο, ενώ χρωματίζουν τα αυγά τους.

“Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό