Της «κολώνας» γίνεται στα social media…

Της «κολώνας» γίνεται στα social media…

Η γειτονική Ξάνθη απασχόλησε εκπομπές τηλεοπτικών καναλιών με την φωτογραφία μιας κολώνας δημόσιου φωτισμού να διέρχεται μέσα από το δάπεδο του μπαλκονιού του πρώτου ορόφου, αλλά στην Κομοτηνή ξεπέρασαν την γειτονική πόλη, που σε κεντρικό δρόμο της πόλης βρέθηκε κολώνα και πάλι δημόσιου φωτισμού να διέρχεται όχι από έναν όροφο αλλά από τρείς ! Μάλιστα στην Κομοτηνή φαίνεται ότι η κολώνα έχει βαφεί στα χρώματα της πολυκατοικίας , έτσι ώστε να υπάρχει χρωματική αρμονία με το υπόλοιπο κτίριο.

Βέβαια οι δικοί μας φίλοι στα σοσίαλ μίντιαλ και πιο συγκεκριμένα φίλος από το ΦΒ το έψαξε λίγο παραπάνω και βρήκε όχι ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά εννέα κακοτεχνίες ή πρωτοτυπίες με τις κολώνες και τα μπαλκόνια στην Κομοτηνή…..

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…. Γιατί υπάρχει περίπτωση όσο ψάχνεις να βρίσκεις και άλλες μπαλκονάτες κολώνες…!!!

Ο διαδικτυακός φίλος στην αρχή «ανακάλυψε» ότι στην Κομοτηνή  υπάρχουν 5 κολώνες (4 σε διώροφο κτίρια και μια σε τριώροφο). Δύο στην οδό Ζυμβρακάκη, το ένα σε 3 ορόφους, δυο στην οδό Κονδύλη, ένα έχει από Τράπεζα Πειραιώς προς παζάρι και ένα στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη.

Στην συνέχεια όμως μια βόλτα από πλατεία προς ΚΤΕΛ (οδός Παρασίου) και βρέθηκαν άλλα τέσσερα… και έτσι συνολικά φτάσαμε στις 9 κολώνες «μπαλκονάτες»….

Και την ώρα που γράφαμε αυτές τις γραμμές ήρθε ακόμη μια μπαλκονάτη κολώνα… επί της Μακεδονίας…. Τις κάναμε δηλαδή δέκα…!!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό