Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαχητικών αθλημάτων ΜΜΑ στην Αλεξανδρούπολη

Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαχητικών αθλημάτων ΜΜΑ στην Αλεξανδρούπολη

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση έρχεται στην Αλεξανδρούπολη, τον επόμενο Μάρτιο και συγκεκριμένα στις  17-18 Μαρτίου 2023.

Η πόλη του Έβρου και ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσουν το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαχητικών αθλημάτων ΜΜΑ όλων των κατηγοριών.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Θόδωρος Βουρδόλης:

“Τετρακόσιοι (400) και πλέον αθλητές, αλλά και  1000 και πλέον επισκέπτες, θα βρίσκονται στην πόλη και δήμο μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών. Θα είμαστε όμως και εμείς εκεί για να υποστηρίξουμε τα δικά μας παιδιά. Τους δικούς μας πρωταθλητές”.

Να θυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, με συντονισμένες προσπάθειες και σε συνεργασία με τοπικολυς συλλόγους και σωματεία, αλλά και τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες, έχει ήδη εξασφαλίσει το επόμενο χρονικό διάστημα και άλλες σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις για την Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα:

Για πρώτη φορά οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών (OPEN 2023), θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», στις 17-19 Φεβρουαρίου, μετά από απόφαση της ΚΟΕ, η οποία εντάσσει στον αγωνιστικό της προγραμματισμό την Αλεξανδρούπολη. Σε συνεργασία και στήριξη και της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Επίσης, για πρώτη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO και το Υπουργείο Παιδείας το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων TAE KWON DO. Στις 27-29 Μαρτίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” μια μεγάλη διοργάνωση όπου πάνω από 3.000 αθλητές, γονείς και συνοδοί θα βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό