Το μήνυμα της Ροδόπης87 για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Το μήνυμα της Ροδόπης87 για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μία ασθένεια που δεν είναι αθεράπευτη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα αυτής της ημέρας, αλλά και ολόκληρου του Οκτώβρη, που είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, με την Ροδόπη 87 να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Επιπλέον, την Κυριακή στον αγώνα με την Πανσερραϊκή η ομάδα της Ροδόπης θα εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια της δύναμη ψυχής ενώ νωρίτερα θα γίνει φωτογράφιση για το ημερολόγιο με τα μπλουζάκια που έχουν το μήνυμα για τον καρκίνο…. Στο γήπεδο θα βρίσκονται μέλη και φίλοι του συλλόγου δύναμη ψυχής που ενημερώνουν για τον καρκίνο αλλά και θα μοιράσουν φυλλάδια και το ροζ σηματάκι κατά του καρκίνου…

«Στηρίζουμε τις γυναίκες, προλαμβάνουμε τον καρκίνο

Η Ροδόπη 87 με υπευθυνότητα μεταφέρει το κοινωνικό μήνυμα για την πρόληψη και την ενημέρωση του καρκίνου του μαστού που μπορεί να είναι σωτήριο για πολλές γυναίκες!

Ακόμα, η ομάδα μας θα συμμετάσχει σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στην εκδήλωση που έχει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Δύναμη Ψυχής Σύλλογος Καρκινοπαθών Ροδόπης και να μεταφέρει αυτό το πολύ σημαντικό μήνυμα

Ενημερωνόμαστε, προστατευόμαστε».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό