Το ναυάγιο: Η Μαριάννα μαθαίνει πως έχει λίγες μέρες ζωής

Το ναυάγιο: Η Μαριάννα μαθαίνει πως έχει λίγες μέρες ζωής

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», με το MEGA να έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Θα δούμε λοιπόν στην άκρως πετυχημένη σειράς, πολλές ανατροπές και άσχημες ειδήσεις, που σίγουρα θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Θα δούμε λοιπόν ότι η Ειρήνη και ο Πέτρος θα πάνε με την αστυνομία στο εξοχικό που έχει στην κατοχή του ο Παντελίδης.

Σκοπός φυσικά να σώσουν τον Ορφέα από τα χέρια του Ιπποκράτη, με τους δυο να έχουν αρχίσει μία διαμάχη που δε θα έχει καλό τέλος, αν συνεχιστεί.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα, θα πάρει την απόφαση να γυρίσει πίσω στα Χανιά, όπου θα βρει τον Δημήτρη και θα συζητήσουν πολλά.

Εκείνος της ανοίγει την καρδιά του και της αποκαλύπτει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του, που τον στοιχειώνει.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα θέλει να μάθει τα πάντα!

Από κει και πέρα θα δούμε, ότι η Στέλλα επιμένει να μάθει τι συμβαίνει με το εμπόριο βρεφών και το παιδί της Ειρήνης, αλλά ο Σάββας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την σταματήσει.

Η μεγάλη μέρα της απόφασης του δικαστηρίου έχει φτάσει αλλά η πρόταση του εισαγγελέα σοκάρει τους ναυαγούς, οι οποίοι παύουν να ελπίζουν στη δικαίωση.

Κι ενώ ανακοινώνεται η τελική απόφαση του δικαστηρίου, η Μαριάννα μαθαίνει ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής και αποφασίζει να αποκαλύψει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το παιδί της Ειρήνης και για την ίδια τη Στέλλα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό