Το ναυάγιο: Ο Πέτρος θέλει να ομολογήσει τον φόνο – Η Ειρήνη σε απόγνωση

Το ναυάγιο: Ο Πέτρος θέλει να ομολογήσει τον φόνο – Η Ειρήνη σε απόγνωση

Η νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» του Mega έρχεται για να συγκλονίσει με τη μεταφορά του τραγικού ναυαγίου της Φαλκονέρας το 1966 το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 250 άτομα.

Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε χθες, Κυριακή (1/10) μέσα από το Mega με διπλό επεισόδιο και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό κάτι που αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση της prime time.

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας, ο Ιπποκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την Ευγενία που ψάχνει την αδελφή της, αλλά αρνείται να τη βοηθήσει και τη διώχνει από το σπίτι.

Οι τύψεις πνίγουν τον Πέτρο, που θέλει να ομολογήσει τον φόνο στον πατέρα του, ενώ η Λαμπρινή και ο Σταμάτης παλεύουν να τον πείσουν να φύγει από την Κρήτη για να σωθεί.

Η Λίνα αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, το σκάει από το σπίτι και αγοράζει εισιτήριο για τον Πειραιά. Ο Απόστολος ετοιμάζει ένα δώρο έκπληξη στην Ειρήνη, δεν ξέρει όμως ότι την ίδια αγορά μ’ αυτόν θα κάνει και ο Αντώνης. Η υποψία ότι η Στέλλα είναι έγκυος καρφώνεται στο μυαλό του Κυριάκου και τον οδηγεί σε μια βιαστική απόφαση.

Ο Στελής αποχαιρετάει την κόρη του, την ίδια στιγμή που ο Βλάσσης και η Μαρία αποχαιρετούν τον γιο τους. Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το δελτίο καιρού και επιμένει να σαλπάρει για Πειραιά. Οι επιβάτες αρχίζουν να επιβιβάζονται στο πλοίο.

Το μοιραίο δρομολόγιο του «Φοίνιξ» είναι έτοιμο για αναχώρηση… μόνο που δεν θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό