Τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς και παλιούς προέδρους τίμησαν οι Κομοτηναίοι της Θεσσαλονίκης (φωτος)

Τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς και παλιούς προέδρους τίμησαν οι Κομοτηναίοι της Θεσσαλονίκης (φωτος)

Σε συγκινησιακό κλίμα συναντήθηκαν τα μέλη της Αδελφότητας Κομοτηναίων Θεσσαλονίκης στο Ξενοδοχείο του Κομοτηναίου κ. Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να τιμήσουν τους ιδρυτές και ιστορικούς προέδρους της Αδελφότητας Κομοτηναίων Θεσσαλονίκης.

Την ιστορία της Αδελφότητας παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος Άρης Μανούδης με αναφορά σε όλα ιστορικά στελέχη της.
Ο σημερινός πρόεδρος κ. Ελευθεράκης εκτός από τους παλιούς προέδρους που τίμησε, έκανε λόγο για τη σημασία και το νέο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Αδελφότητα και αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του Βουλευτή Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, τίμησε στο πρόσωπο του όλους όσους αγωνίζονται για την ενότητα και την ανάδειξη του Θρακικού Ελληνισμού.
Ευχαριστώντας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την αναγνώριση των προσπαθειών του για τη Θράκη, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες της Θεσσαλονίκης για τη διαχρονική τους εμπιστοσύνη και συνεργασία και τόνισε:

«… Έχει μεγάλη σημασία, όσο ψηλά φτάσει κανείς, να μην ξεχνά ποτέ από που ξεκίνησε και σας διαβεβαιώ ότι αυτή η απόσταση από τη Κομοτηνή ως την κεντρική Κυβέρνηση υπήρξε μεγάλη και δύσκολη. Όχι μόνο διότι έσπασε ένα κατεστημένο μισού αιώνα που ήθελε τη Ροδόπη εκτός κέντρων εξουσίας αλλά και διότι κληθήκαμε να ξεπεράσουμε ανταγωνιστές που τον Μαραθώνιο τον ξεκινούσαν από το Κολωνάκι για να τερματίσουν στο Καλλιμάρμαρο και όχι από τη μακρινή Κομοτηνή….Έχει μεγάλη σημασία την προσπάθεια των παλιότερων να την συνεχίσουμε όλοι μαζί, διότι μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα που μας ενώνει με τη Θράκη. Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν για μένα σε τέσσερα υπουργεία που διοίκησα να μη βρίσκω ούτε ένα κλητήρα από τη Ροδόπη ή ακόμα και από τη Θράκη; Εκεί συνειδητοποίησα την αξία της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και τη σημασία που έχει να γνωριζόμαστε μεταξύ μας και να συνεργαζόμαστε προωθώντας σταθερά αυτό που μας ενώνει και είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε, η Κομοτηνή, η Ροδόπη και η Θράκη. Γι’ αυτό επιμένω: ενωθείτε, οργανωθείτε, συνεργαστείτε και επιμείνετε όλοι μαζί στο κοινό μας στόχο που
είναι η ανάπτυξη και η ανάδειξη του τόπου μας πάνω από προσωπικά ή κομματικά πάθη….»

Ακολουθούν φωτος από την εκδήλωση :

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό