Τραγικός θάνατος για τον 16χρονο που βούτηξε στα νερά του Αώου ποταμού

Τραγικός θάνατος για τον 16χρονο που βούτηξε στα νερά του Αώου ποταμού

Οι δύτες που είχαν βουτήξει στη λίμνη Αώου στα Γιάννενα εντόπισαν τον ανήλικο μαθητή και τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του.

Χωρίς αισθήσεις #ανασύρθηκε ανήλικος από τη λίμνη Πηγών Αώου στο Μέτσοβο Ιωαννίνων και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Στην επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε το μεσημέρι, πήραν μέρος 5 Πυροσβέστες που έφτασαν με 2 οχήματα αλλά και άντρες της 5ης ΕΜΑΚ που μπήκαν στη λίμνη με διασωστική λέμβο.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr πρόκειται για ένα παιδί ηλικίας 16 ετών το οποίο με την παρέα του βρέθηκε στη λίμνη. Σύμφωνα με πληροφορίες η μπάλα με την οποία έπεσαν έπεσε στη λίμνη και ο 16χρονος βούτηξε για να την πιάσει. Ο νεαρός χάθηκε από τα μάτια των φίλων του οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές. Μη γνωρίζοντας όμως καλό κολύμπι χάθηκε από τα μάτια των φίλων του.

Εκείνοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν με έναν μάλιστα να κινδυνεύει με πνιγμό. Τα παιδιά αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Παράλληλα ζητήθηκε και η συνδρομή από δύτες. Οι έρευνες ξεκίνησαν και ο διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ ήταν αυτός που βούτηξε από την διασωστική βάρκα και ανέσυρε τον 16χρονο από τον βυθό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό