Τρεις διακρίσεις για τοAlgon®της Lavipharm σταφετινά Best in Pharmacy Awards 22

Τρεις διακρίσεις για τοAlgon®της Lavipharm σταφετινά Best in Pharmacy Awards 22

To ελληνικό αναλγητικό Algon® της Lavipharm απέσπασε τρία βραβεία στα φετινά Bestin Pharmacy Awards 2022 της Boussias Communications. Συγκεκριμένα, το Algon® διακρίθηκεμ εβραβείο Gold στην κατηγορία «Καλύτερο επαναλανσάρισμα», καιμε 2 βραβεία Silver στις κατηγορίες «Καλύτερο προϊόν για Ποιότητα Ζωής & Καλύτερη Υγεία»και «Καλύτερη Online  και Social Media καμπάνιαμάρκετινγκ».

Η Τελετή Απονομής των Best in Pharmacy Awards 2022 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Ο διακεκριμένος θεσμός BestinPharmacyAwardsπραγματοποιείται κάθε χρόνο από τη Boussiasκαι έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσειτις καλύτερες πρακτικές στο Marketing και την καινοτομία των προϊόντων Φαρμακείου.Οι διακρίσεις που απέσπασε το Algon®έρχονται μέσα από την κριτική επιλογή διακεκριμένων ακαδημαϊκών, θεσμικών και άλλων επαγγελματιών του χώρου που έχουν ξεχωρίσει για το έργο τους στην φαρμακευτική αγορά.

Με αφορμή τις πολλαπλές διακρίσεις του Algon®, oκ.Ηλίας Κωνσταντόπουλος, HeadofMarketing&SalesCHCτης LavipharmHellas,δήλωσε: «Η τριπλή διάκρισή μας στα φετινά BestinPharmacyAwardsείναι τιμή για εμάς και απόδειξη των επιτυχημένων στρατηγικών μας. ΤοAlgon®αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τη Lavipharm στη συνεχώς αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική αγορά των OTC και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε επιστημονικές καινοτομίες με στόχο τη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών».

Το Algon®, χάρη στην αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για την άμεση αντιμετώπιση του πονοκέφαλου και της ημικρανίας.Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Lavipharm και πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Με πορεία 110 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός φαρμακευτικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό