Τρία Μίλια: Η μαφία εκβιάζει τον Τίμο

Τρία Μίλια: Η μαφία εκβιάζει τον Τίμο

Τα Τρία Μίλια συνεχίζουν την καθημερινή προβολή τους στις 17:30 στο Star έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό τους φανατικό κοινό. H σειρά μέχρι στιγμής μάλιστα έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά ψηλότερα στην τηλεθέαση από τον νεοσύστατο ανταγωνισμό στην απογευματινή ζώνη με τις νέες τηλεοπτικές σειρές.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε τις εξελίξεις να τρέχουν με τη Λίζα να κάνει τα πάντα για να πάρει την εκδίκησή της. Ο Τίμος όμως είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς μετά την αποφυλάκισή του τίποτα δε θα είναι όπως πριν για αυτόν.

Ο Τίμος επιστρέφει στη Δρακόνησο όπου συναντάει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα απέναντί του. Η γενική κατακραυγή του νησιού τον κατακλύζει και δε μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά χωρίς να τη δέχεται.

Ο Ευθύμης κρατάει όμηρο τον Τίμο και προσπαθεί να μάθει αν εμπλέκεται με τη δολοφονία της γυναίκας του. Τελικά ο Τίμος καταφέρνει να τον πείσει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τη δολοφονία και μάλιστα του προτείνει μια συνεργασία η οποία μπορεί να αποκαλύψει όσα έγιναν στο παρελθόν.

Του ζητάει βοήθεια να αποδείξει ότι είναι αθώος για όσα την κατηγορούν και επιστρέφει σπίτι του με τη Δέσποινα η οποία τον δέχεται για χάρη των παιδιών.

Όμως ο Τίμος δέχεται ένα μήνυμα από τη μαφία που τον πανικοβάλλει. Το μήνυμα τον απειλεί πως αν δε ξανασυνεργαστεί μαζί τους κάποιος από την οικογένειά του θα πάθει κακό. Πέρα από το μήνυμα όμως και ένα μυστηριώδες πακέτο φτάνει στο σπίτι του με τον Τίμο να το κρύβει.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο Mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό