Τρία Μίλια: Ο Μάρκος εκβιάζει τη Μάνια ώστε να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές που του έχει αναθέσει η μαφία

Τρία Μίλια: Ο Μάρκος εκβιάζει τη Μάνια ώστε να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές που του έχει αναθέσει η μαφία

Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του StarΤρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Τα όσα θα δείτε όμως στη συνέχεια θα είναι ακόμη πιο ανατρεπτικά και το Sportime είναι εδώ για να σας αποκαλύψει όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

 

Δευτέρα 7/11             ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101

Η Δέσποινα ανοίγει το πακέτο, που είχε κρύψει ο Τίμος, αλλά το περιεχόμενο την εκπλήσσει και πηγαίνει στον Νικόλα για να του εκφράσει τους προβληματισμούς της. Η Μάνια και ο Μιχάλης περνούν αρκετή ώρα μαζί, προκειμένου να ετοιμάσουν την έκπληξη των γενεθλίων της Φωτεινής.

Ο Πέτρος και η Κλειώ ξανασμίγουν και είναι πολύ ικανοποιημένοι και οι δύο. Ο Γεράσιμος, στην προσπάθεια του να πάρει πίσω τη γραμμή, βρίσκει κάποιους αναπάντεχους συμμάχους. Ο Ευθύμης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση, που τον προβληματίζει. Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελένη χωρίς αποτέλεσμα.

Η Δέσποινα προσπαθεί να μάθει από τον Τίμο λεπτομέρειες για το πακέτο. Ο Στέφανος λέει πειρακτικά στη Φωτεινή ότι την είδε μαζί με τον Μιχάλη να βγαίνουν από ένα ξενοδοχείο και εκείνη πέφτει από τα σύννεφα.

Η Βασιλική, για μια ακόμη φορά, δεν καταφέρνει να δει το νέο λιμενικό.  Ο Τίμος λαμβάνει πάλι ένα μήνυμα στο κινητό από τον άγνωστο αποστολέα…

 

Τρίτη 8/11                     ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102

Ο Γεράσιμος και η Κάτια φτάνουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα και να διεκδικήσουν την ακτοπλοϊκή γραμμή. Την ίδια στιγμή, η είδηση ότι η γραμμή επιστρέφει στην εταιρεία του Ανδρεάδη προκαλεί ενθουσιασμό στο νησί.

Η επανασύνδεση του Πέτρου και της Κλειώς χαροποιεί τον Νικόλα, παρόλο που εξακολουθεί να διατηρεί έντονες επιφυλάξεις για τον Τίμο. Ο Ευθύμης αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την αρθρογραφία, αλλά κρατάει κρυφή αυτή του την απόφαση. Με ανάλογη μυστικότητα  κινούνται και ο Μιχάλης με τη Μάνια, καθώς κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τα γενέθλια της Φωτεινής.

Η Ελένη, με τη στάση της, κάνει τον Χάρη να ζηλέψει. Η Δέσποινα παίρνει μια περίεργη απόφαση σχετικά με τον Τίμο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει πώς θα αποκαταστήσει το ανοιγμένο πακέτο.

Και όσο ο Στέφανος αναζητάει τρόπους για να προχωρήσει το σχέδιό του, η Λίζα δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Τίμο, ενώ η Φωτεινή ακούει κάτι που δε θα έπρεπε…

 

Τετάρτη 9/11                ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103

Ο Μιχάλης ετοιμάζει το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά εκείνη θεωρεί τη συμπεριφορά του ύποπτη και παράξενη. Η Δέσποινα και ο Τίμος προσπαθούν να διευθετήσουν το θέμα του πακέτου και να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση, προκειμένου να γλιτώσουν τα αντίποινα της μαφίας.

Επιπλέον, μπροστά στις κόρες τους, προσπαθούν να υποδυθούν ότι όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια. Η Ελένη κάνει τον Χάρη να ζηλέψει. Εκείνος αποφασίζει να της κάνει ένα δώρο, αλλά εκείνη το ερμηνεύει ως μια καθαρά φιλική κίνηση. Ο Γεράσιμος και η Κάτια γιορτάζουν την επανάκτηση της ακτοπλοϊκής γραμμής.

Ο Ευθύμης τους αποκαλύπτει ότι είναι πρώην δημοσιογράφος και ζητάει από τον καπετάνιο να του πάρει μια συνέντευξη για όσα συνέβησαν.

Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει ιδέες για τον Μιχάλη. Έτσι, εκείνη αποφασίζει να τον ακολουθήσει και εκπλήσσεται με αυτό που αντικρίζει…

 

Πέμπτη 10/11                ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104

Η ημέρα των γενεθλίων της Φωτεινής έχει φθάσει και ο Μιχάλης φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πάρτι-έκπληξη. Η Φωτεινή, όμως, τον έχει δει να συναντάει κρυφά τη Μάνια και υποψιάζεται τα χειρότερα. Ο Γεράσιμος συναντά τον Τίμο, καθώς έχει έρθει η ώρα να του πει κάποια πράγματα.

Ο Τίμος θα μιλήσει κι αυτός στη Δέσποινα για την κατάσταση, που έχει μπλέξει, αλλά εκείνη θα του αρνηθεί κάθε βοήθεια. Μια επίσκεψη της Κάτιας θα φέρει αναστάτωση στη Λίζα. Η Ελένη ευχαριστεί τον Χάρη για το δώρο, που της έκανε, αλλά εκείνος είναι θυμωμένος μαζί της γιατί τον βλέπει μόνο ως φίλο της.

Ο Νικόλας βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας των οφειλών του και αποφασίζει να βρει δουλειά. Ο Ευθύμης εξομολογείται στον Στέφανο πως θέλει να γράψει ένα άρθρο για τον Γεράσιμο.

Ο Τίμος λαμβάνει ένα ακόμη μήνυμα από τη μαφία. Οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στο σπίτι της Φωτεινής, όμως εκείνη ενεργεί απροσδόκητα. Η Δέσποινα λαμβάνει έναν φάκελο, που της προκαλεί μεγάλη ταραχή…

 

Παρασκευή  11/11       ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105

Η Φωτεινή ανακαλύπτει πως ο Μιχάλης και η Μάνια της ετοίμαζαν ένα πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ντροπιασμένη και μετανιωμένη για τις άδικες υποψίες της και για αυτά που είπε μπροστά στους καλεσμένους, φεύγει από τη γιορτή.

Ο Μιχάλης τρέχει πίσω της για την προλάβει και να λύσει την παρεξήγηση. Ο Μάρκος εκβιάζει τη Δέσποινα προκειμένου να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές, που του αναθέτει η μαφία.

Ο Τίμος κάνει ό,τι μπορεί, για να απομακρύνει από το σπίτι εκείνη και τις κόρες τους. Η Λίζα και ο Στέφανος συνεχίζουν να δολοπλοκούν εναντίον του Μιχάλη.

Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στην Κάτια ότι δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει οικονομικά το πλοίο του. Ο Νικόλας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και ο Πέτρος αποφασίζει να τον βοηθήσει, αρχίζοντας να ψάχνει για δουλειά και ο ίδιος.

Ο Ευθύμης γνωρίζεται καλύτερα με τη Μάνια και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια αμοιβαία συμπάθεια. Στο μεταξύ, το ειδύλλιο του Χάρη και της Ελένης παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Τρία Μίλια» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό