Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης στη φάκα της Μάνιας

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης στη φάκα της Μάνιας

Συνεχείς ανατροπές βλέπουμε τελευταία στη σειρά Τρία Μίλια η οποία πλέον έχει χτίσει το δικό της φανατικό κοινό το οποίο την ανεβάζει καθημερινά ψηλά στην τηλεθέαση της ανταγωνιστικής απογευματινής ζώνης.

Στη συνέχεια της σειράς βλέπουμε τη Κλειώ να ζηλεύει τη σχέση που έχει αναπτύξει η Δανάη με τον Πέτρο ζητώντας μάλιστα εξηγήσει από την πρώτη αντιμετωπίζοντάς την στα ίσα.

Η Φωτεινή από την άλλη κανονίζει ο Στέφανος με τη Μάνια να έρθουν κοντά μέσω μιας βραδινής εξόδου. Ο Γεράσιμος με τη σειρά του προσπαθεί να διοργανώσει μία διαμαρτυρία για τη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων στο νησί με τη Λίζα να κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει.

Ο Στέφανος όμως και αυτός αντιλαμβάνεται και αυτός τη ζημιά που έκαναν οι πράξεις του στη Δέσποινα και τις κόρες της χωρίς όμως να εγκαταλείπει το σχέδιό του. Προσπαθεί λοιπόν να ενισχύσει την καχυποψία της Φωτεινής απέναντι στη Μάνια η οποία με τη σειρά της φαίνεται να έχει καταστρώσει το δικό της σχέδιο.

Η Μάνια ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν κρυφά από τη Φωτεινή ώστε να διοργανώσουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της. Η παγίδα της είναι καλοστημένη και ο Μιχάλης πέφτει κατευθείαν μέσα σε αυτή. Οι δυο τους επισκέπτονται ένα ξενοδοχείο προκειμένου να κλείσουν μια περιποίηση σε spa δώρο στη Φωτεινή όμως ο Στέφανος που τους βλέπει από μακριά καταλαβαίνει άλλα πράγματα…

Όλες οι εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο Mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό