Βάνα Μπάρμπα: “Κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε» είπε για τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν χαμογελαστοί στην πορεία για τα Τέμπη

Βάνα Μπάρμπα: “Κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε» είπε για τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν χαμογελαστοί στην πορεία για τα Τέμπη

Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει με την υγεία της η Βάνα Μπάρμπα και εξαιτίας αυτού δεν θα δηλώσει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη, στην οποία ταξίδεψε για να πάρει τη γνώμη κι άλλων γιατρών.

«Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν το δρόμο τους. Δεν μας ανήκουν, εμείς ακολουθούμε από πίσω με την αγάπη μας. Η Φαίδρα ακούει τη γνώμη μου για τα προσωπικά της».

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε ότι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει τις δυνάμεις να είναι υποψήφια στις εκλογές και προς το παρόν αυτό που θα ήθελε να συμβεί είναι η τηλεοπτική της επιστροφή.

«Έχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι όπως όλοι οι Έλληνες, θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση στα όρια που μπορώ», σημείωσε.

Για την τραγωδία στα Τέμπη και τους Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν χαμογελαστοί στην πορεία, δήλωσε: «Δεν μας αξίζει σαν Έλληνες να περνάμε αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω αν μπορούμε να το ξεπεράσουμε κι αν μπορούμε να το ξεχάσουμε κι αυτό, όπως πολλά άλλα. Να αφήσετε τους Έλληνες καλλιτέχνες, κάτι ξέρουν. Να τους έχετε εμπιστοσύνη. Πέρα του ότι είναι σπουδαίοι, κάτι ξέρουν, κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε».

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό