Βασίλης Αμπαρτζίδης : «Δημοτική Αρχή της…  λακκούβας»

Βασίλης Αμπαρτζίδης : «Δημοτική Αρχή της… λακκούβας»

Δήλωση του Αμπαρτζίδη Βασίλη, δημοτικού Συμβούλου με τον Αντώνη Γραβάνη:

«Καθημερινά είναι πλέον τα παράπονα που δεχόμαστε από συνδημότες μας, οι οποίοι εισπράττοντας την αδυναμία  της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη να δώσει λύση σε βασικά ζητήματα της καθημερινότητας,  απευθύνονται στη «Σύμπραξη Προοπτικής», ώστε να εκφράσουν την αγανάκτηση τους.

Tα παράπονα αφορούν την κακή κατάσταση του οδοστρώματος  του οδικού δικτύου της πόλης  και των οικισμών, εξαιτίας των οποίων προκαλούνται φθορές σε οχήματα, ενώ επιπλέον ελλοχεύει πάντα και ο κίνδυνος κάποιου τροχαίου ατυχήματος ή τραυματισμού.

Η τραγική κατάσταση των οδοστρωμάτων σε κεντρικούς  δρόμους και γειτονιές δημιουργεί συνεχόμενα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και με λύπη διαπιστώνουμε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει την ικανότητα ιεράρχησης και αντιμετώπισης βασικών προβλημάτων .

Το ερώτημα όλων: γιατί δεν λύνεται το πρόβλημα;

Είναι βέβαιο  ότι η Διοίκηση  Γκαράνη θα επικαλεστεί και πάλι την προσφιλή δικαιολογία,  ότι «φταίει»  η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, οι δημότες ή  ότι «δεν επαρκούν τα χρήματα».

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους έχει επιδεινωθεί ραγδαία τα τελευταία δύο χρόνια  και η διοίκηση  ενώ διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το προτεινόμενο από αυτήν τεχνικό πρόγραμμα , για παρεμβάσεις στην εσωτερική οδοποιία της πόλης και των οικισμών, δεν προσφέρει λύσεις.

Τι ισχύει τελικά;

Τα έργα των εκατομμυρίων ευρώ που προκηρύσσονται από την Δημοτική Αρχή Γκαράνη λύνουν προβλήματα των πολιτών ή απλά εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα;

Πως εξηγείται το γεγονός ότι  παρά τα συνεχόμενα έργα για συντηρήσεις οδοποιίας σε πόλη και οικισμούς, η κατάσταση του οδικού δικτύου χειροτερεύει συνεχώς;

Η απάντηση είναι μία και είναι  η ανικανότητα  της δημοτικής αρχής να επιλύσει τα πιο απλά προβλήματα της καθημερινότητας.

Η «αδυναμία» της να διοικήσει είναι πλέον εμφανής σε όλους τους τομείς. Η Διοίκηση Γκαράνη «καταρρέει» και πλέον είναι ξεκάθαρο στην καθημερινότητα των πολιτών».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό