Βιβλία στο σπίτι / Υπηρεσία BookDelivery για να #Μένουμε_Ασφαλείς

Βιβλία στο σπίτι / Υπηρεσία BookDelivery για να #Μένουμε_Ασφαλείς

Η Δημοτική ΒιβλιοΒθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνoϊού COVID-19, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει,  ότι προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού και για να μένουμε όλοι ασφαλείς (για να #Μένουμε_Ασφαλείς),  αναλαμβάνει από σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2021,  τη Δωρεάν Παράδοση Βιβλίων στο σπίτι – BookDelivery – για να #Μένουμε_Ασφαλείς.

Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στη διεύθυνση που ακολουθεί: https://komotinilib.openabekt.gr/ ή από την ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής https://www.komotini.gr/ επιλέγοντας από την αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο του Ηλεκτρονικού Καταλόγου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και  στη συνέχεια επιλέξτε ό,τι σας ενδιαφέρει από τα  βιβλία που διαθέτουμε στη συλλογή μας, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.

tip: στην αναζήτηση μπορείτε να εισάγετε γενικούς όρους όπως π.χ. «Ελληνική λογοτεχνία», «Ξένη Λογοτεχνία,  «παιδικά» κλπ.

tip: εάν σας ενδιαφέρουν νεότερα βιβλία χρησιμοποιείτε την ταξινόμηση «από το νεότερο» που βρίσκεται πάνω από το σύνολο των αποτελεσμάτων.

  • Για παραγγελίες τηλεφωνείτε ή εναλλακτικά μας στέλνετε email (vivkomot@otenet.gr).
  • Τα βιβλία θα παραδίδονται στην πόρτα σας αυθημερόν και με δυνατότητα απογευματινής παράδοσης.

Για να δανειστεί κάποιος χρειάζεται κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής. Εάν δεν διαθέτετε, τότε θα χρειαστεί πρώτα να ζητήσετε την έκδοσή της.

🧼👏😷Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα  τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας.

Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

: 2531022589

:vivkomot@otenet.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή : 08:00-08:00

Σάββατο : 09:00- 14:00.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό