Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης: Eκδηλώσεις για το λαϊκό παραμύθι, με τη γνωστή αφηγήτρια  και συγγραφέα λαϊκών παραμυθιών Λίλη Λαμπρέλλη

Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης: Eκδηλώσεις για το λαϊκό παραμύθι, με τη γνωστή αφηγήτρια και συγγραφέα λαϊκών παραμυθιών Λίλη Λαμπρέλλη

Την Βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης, πρόκειται να επισκεφθεί η εξαίρετη αφηγήτρια λαϊκών παραμυθιών και συγγραφέας Λίλη Λαμπρέλλη.

Η κα. Λαμπρέλλη θα βρεθεί στην Ελευθερούπολη στις 10 και 11 Νοεμβρίου για δύο εκδηλώσεις αφιερωμένες στο λαϊκό παραμύθι.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης, η συγγραφέας και αφηγήτρια θα συναντήσει το ενήλικο κοινό της Βιβλιοθήκης σε μία συνάντηση για το λαϊκό παραμύθι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη Βιβλιοθήκη τηλεφωνικά (2592022545) ή με  e-mail (mail@vivl-elefth.kav.sch.gr).

Ακολούθως, την επόμενη ημέρα, Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί, στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης, η κα. Λαμπρέλλη θα αφηγηθεί με τον δικό της εξαιρετικό τρόπο λαϊκά παραμύθια για παιδιά από 8 ετών και πάνω και για ενήλικες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Η ίδια η συγγραφέας, μιλώντας για το λαϊκό παραμύθι αναφέρει: «Είμαι παραμυθού. Με τα παραμύθια τρέφομαι, μ’ αυτά παρηγοριέμαι, μ’ αυτά κοιμάμαι και μ’ αυτά ξυπνάω, αναζητώντας ησυχία για να ξεπεράσω τις παγίδες της φασαρίας του κόσμου -του φόβου, της σαχλαμάρας, της ξιπασιάς, της ζητιανιάς αποδοχής, της όποιας ζητιανιάς- που καραδοκούν εντός μου και κάποιες φορές εκτός».

Πηγή: proinos-typos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό