Βλάβη της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Παπαδήμα

Βλάβη της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Παπαδήμα

Οι τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται στην οδό Παπαδήμα γίνονται από τη ΔΕΗ λόγω βλάβης και δε σχετίζονται με έργο του Δήμου Κομοτηνής.

Πριν την έναρξη των εργασιών ανάπλασης στον πεζόδρομο της οδού Παπαδήμα ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΚ), των οποίων τα δίκτυα περνούν από τον πεζόδρομο, ώστε να ολοκληρώσουν όλες τις απαιτούμενες εργασίες τους με σκοπό να μη χρειαστεί να παρέμβουν εκ νέου ταλαιπωρώντας τους διερχόμενους. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει και η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ.

Παρότι όμως είναι καινούρια δίκτυα εμφανίστηκε βλάβη στο υπόγειο δίκτυο (Link Box) με αποτέλεσμα να απαιτείται επέμβαση από την Επιχείρηση. Η αποκατάσταση της βλάβης θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τη ΔΕΗ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση εάν γινόταν σε εργάσιμη ημέρα θα προκαλούσε προβλήματα λειτουργίας διαδικτύου στα γραφεία και τα καταστήματα του πεζόδρομου της Παπαδήμα.

  Ο Δήμος Κομοτηνής ενημερώνει τους δημότες ότι δεν έχει υπαιτιότητα για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην παρούσα φάση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβλέψει πού και πότε θα εκδηλωθεί μια βλάβη. Παρόλα αυτά, βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με οργανισμούς και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό