Βόμβα Ατζούν – Αλλάζει τις ώρες και τις ημέρες προβολής για το Survivor 5!

Βόμβα Ατζούν – Αλλάζει τις ώρες και τις ημέρες προβολής για το Survivor 5!

Το νέο Survivor δεν είναι όπως τα υπόλοιπα. Αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο Γιώργος Λιανός επισήμανε στους παίκτες πως θα υπάρχουν αλλαγέςς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αλλαγές, όχι προς διευκόλυνση, αλλά που θα κάνουν πιο δύσκολο το έργο των παικτών.

Βέβαια, δε θα μείνουν μόνο σε αυτές τις αλλαγές. Το Survivor την ώρα προβολής του έχει πολύ ισχυρούς αντιπάλους απέναντι του. Το παιχνίδι επιβίωσης ξεκινά στις 21:00. Προβάλλεται μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Την ίδια ώρα που απέναντι παίζουν τόσο ο «Σασμός» στον Alpha όσο «Γη της ελιάς» στο Mega. Αλλά, φυσικά οι «Άγριες Μέλισσες» και η Φάρμα στον ΑΝΤ1.

Η μέχρι στιγμής τηλεθέασης του παιχνιδιού δεν έχει αφήσει ευχαριστημένο του Ατζούν Ιλιτζαλί! Ο οποιός έχει δώσει εντολή να γίνει κι άλλο ριάλιτι το παιχνίδι. Έχει απέναντι πολύ δυνατές σειρές, που είναι πολύ αγαπητές στο κοινό. Ξέρει ότι ο κόσμος θα το δει την ώρα που θα τελειώσουν εκείνες.

Επομένως, σκέφτεται να παίζει στο πρώτο μισάωρο τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου. Αυτό είναι το ένα. Να το πάει σε πάει σε φουλ τετράωρο.

Βλέπει οτι ο περισσότερος κόσμος μπαίνει στο ριάλιτι μόλις τελειώσουν οι αγαπημένες του σειρές. Άρα με τα τις 11 και πέρα θέλει να τραβήξει περισσότερο το παιχνίδι επιβίωσης.

Διότι αν έχει μόνο μια ώρα που παίζει δυνατά μόνο του, δεν θα μπορέσει να έχει υψηλό μέσο όρο στην τηλεθέαση που είναι και το ζουμί της υπόθεσης.

Επίσης είναι αποφασισμένο να προβάλλεται και το Σάββατο. Να παίζει μπάλα μόνο του το ριάλιτι επιβίωσης, και να ανέβει έτσι ο μέσος όρος τηλευθέασης.

Δύσκολοι καιροί ακόμα και για Βασιλιάδες όπως το SURVIVOR.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό