«Βόμβα» η αποχώρηση του Ατζούν από το Survivor – Χαμός τις τελευταίες ώρες σε Τουρκία και Ελλάδα!

«Βόμβα» η αποχώρηση του Ατζούν από το Survivor – Χαμός τις τελευταίες ώρες σε Τουρκία και Ελλάδα!

Η αποκάλυψη από τη γειτονική χώρα προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και… τριγμούς στην ελληνική τηλεόραση. Τι συμβαίνει με τον Τούρκο παραγωγό…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor.  Ωστόσο, μια βόμβα έσκασε από την γειτονική Τουρκία που έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.

Πιο συγκεκριμένα τα ΜΜΕ της Τουρκίας γράφουν οτι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το Survivor.

Εμείς μπορούμε να περιμένουμε πως και πως το All Star, αλλά ο Ατζούν για σοβαρούς λόγους είναι έτοιμος να αφήσει το αγαπημένο του Survivor.

Πρόσφατα μάλιστα πήρε και τον Πέλκα που έχουν άριστες σχέσεις από την Φενερμπαχτσέ στην ομάδα του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να την ανεβάσει στην Premier League. Άλλωστε εκεί είναι το πολύ χρήμα.

Χρειάζεται λοιπόν να βρίσκεται πολύ μεγάλο διάστημα στην Αγγλία και δεν θα μπορεί πλέον να παρουσιάζει το παιχνίδι επιβίωσης της Τουρκίας. Τέλος ο Άγιος Δομίνικος για τον Ατζούν.

Όσον αφορά την θέση του για το Τούρκικο Survivor λέγεται ότι θα τον αντικαταστήσει ο Μουράτ Τζεϊλάν  και θα παρουσιάσει το συμβούλιο του νησιού όσο και τα αγωνίσματα.

Φυσικά πλέον ο Γιώργος Λιανός δύσκολα να παίρνει την αναγκαία άδεια για το The Voice αφού ο Ατζούν που τον αντικαταστούσε εκείνες της ημέρες δεν θα μπορεί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν συνεχίσει να τρέχει ο ίδιος τις εξελίξεις και στην παραγωγή των ριάλιτι σε διάφορες χώρες αν και εμείς καιγόμαστε για το δικό μας.

Σύντομα θα σας έχουμε νεότερα για το θέμα που άνοιξε….

Πηγή: sports365

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό