Βρέθηκε σώο το νεαρό αγόρι που είχε χαθεί το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Χρύσας Ξάνθης

Βρέθηκε σώο το νεαρό αγόρι που είχε χαθεί το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Χρύσας Ξάνθης

Το νεαρό παιδί, τρόφιμος του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης είχε εξαφανισθεί λίγο μετά τον εκκλησιασμό σήμερα το πρωί Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Το παιδί βρέθηκε μέσα στο ποτάμι που κατεβαίνει από την Χρύσα κοντά στο Lidl και είναι καλά στην υγεία του. Τον εντόπισε μετά από ιχνηλασία ο σκύλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο Άξελ.

Άμεση  ήταν η κινητοποίηση των τοπικών αρχών και των εθελοντών που όλοι μαζί συνέβαλαν για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του νεαρού.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης του παιδιού αμέσως κινητοποιήθηκαν, η αστυνομία, η πυροσβεστική, η πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης, και πάνω από 100 εθελοντές κάτοικοι της Χρύσας και διασωστικές ομάδες!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο και βοήθησε στον συντονισμό των ερευνών, κινητοποιώντας μέχρι και JCB του Δήμου για να ανοίξει τον δρόμο και να κατέβουν οι διασώστες στην κοίτη του ποταμού…

Στις έρευνες συνέδραμε με το drone του και ο αδειούχος χειριστής drone Σταύρος Καρυπίδης που έφτασε σε δυσπρόσιτα σημεία που δεν μπορούσαν να ελέγξουν οι διασώστες.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη τόσο τις τοπικές αρχές όσο και τους εθελοντές που  βοήθησαν στις έρευνες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό