Ξαφνική αποχώρηση Νταφόπουλου από την Ελπίδα Σαπών για τον Άρη Αβάτου!

Ξαφνική αποχώρηση Νταφόπουλου από την Ελπίδα Σαπών για τον Άρη Αβάτου!

Μετά από μια τριετία στην Ελπίδα Σαπών παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ένας από τους καλύτερους και σταθερότερους τερματοφύλακες της τελευταίας τριετίας για την ομάδα ο Καρδιτσιώτης Χρυσόστομος Νταφόπουλος.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας που πέρυσι αγωνίστηκε ως βασικός στα 14 από τα 15 παιχνίδια της ομάδας, ζήτησε προ δεκαημέρου να αποχωρήσει από την διοίκηση της ομάδας για ομάδα Γ’ Εθνικής, βάζοντας δύσκολα στον προπονητή του Βασίλη Χαριτόπουλο, που και φέτος δημιούργησε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με νέα παιδιά που θα διεκδικήσουν μαζί με τον Πανθρακικό που είναι το μεγάλο φαβορί το πρωτάθλημα.

Πιθανότατα το αίτημα θα γίνει αποδεκτό μέχρι η ομάδα να βρει τον αντικαταστάτη του, με τον Άρη Αβάτου να κοιτά για ενίσχυση στα γκολπόστ με τον Καρδιτσιώτη τερματοφύλακα να συναντά τον κολλητό του Νίκο Φούντα.

Ο «Νταφ» είναι φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΠΟ Καρδίτσας και αγωνίστηκε σε Β’ και Α1 ΕΠΣΚ με μεγάλη επιτυχία και έτσι πήρε την σημαντική μεταγραφή για την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας Νέων. Ακολούθησαν ο ΑΟ Αγναντερού και την τελευταία τριετία η Ελπίδα Σαπών, με την οποία φέτος αγωνίστηκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό