Ξάνθη: Αίσιο τέλος για τη γυναίκα που είχε χαθεί κοντά στον καταρράκτη του Λειβαδίτη

Ξάνθη: Αίσιο τέλος για τη γυναίκα που είχε χαθεί κοντά στον καταρράκτη του Λειβαδίτη

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση μιας γυναίκας που ταξιδεύει μόνη με τροχόσπιτο, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την Κυριακή στην ορεινή περιοχή της Δράμας και της Ξάνθης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από συγγενείς της γυναίκας, η ίδια εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της.

 

Πιο αναλυτικά: 

Μια γυναίκα η οποία ταξιδεύει μόνη με τροχόσπιτο και τελευταία φορά εντοπίστηκε στον καταρράκτη του Λειβαδίτη αναζητούσαν οι συγγενείς της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Κυριακή και όπως έγινε γνωστό ταξιδεύει με ένα τροχόσπιτο Opel Combo, μαύρου χρώματος με πινακίδες WEL LI 21 στην ευρύτερη περιοχή του Παρανεστίου.

«Από την Κυριακή έχει να επικοινωνήσει η παρακάτω κοπέλα όπου ταξιδεύει με τροχόσπιτο ένα Opel Combo χρώματος μαύρο με πινακίδες WEL LI 21 στην ευρύτερη περιοχή του Παρανεστίου μόνη της. Τελευταία φορά την είδα στους καταρράκτες του Λειβαδίτη Κυριακή το απόγευμα. Αν κάποιος την εντοπίσει να την ενημερώσει να επικοινωνήσει με την οικογένειά της όπου ανησυχεί» τονίζεται σε σχετική ανάρτηση στα social media, για την εξαφάνισή της.

«Ενημέρωση: Τη βρήκαμε και είναι καλά! Σας ευχαριστούμε όλους για την απίστευτη βοήθεια! Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο χρήσιμοι ήταν όλοι. Δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου» τονίζεται σε σχετικό μήνυμα για τον εντοπισμό της γυναίκας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό