Ξάνθη: Οι μαθητές  «φωνάζουν» για την υποβάθμιση του  Νοσοκομείου της πόλης

Ξάνθη: Οι μαθητές «φωνάζουν» για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης

Σε συμβολικές διαμαρτυρίες για την υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείο Ξάνθης έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες μαθητές της περιοχής.

Οι νέοι δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του τόπου τους, αγωνιούν για το μέλλον τους και φυσικά δεν διστάζουν να κινητοποιηθούν και να εκφράσουν την άποψή τους με κάθε δυνατό τρόπο.

«Αποφεύγοντας μια πιο εκβιαστική κίνηση, οι μαθητές στο Γυμνάσιό μας προχώρησαν σε δίωρη αποχή από τα μαθήματα με ένα κρίσιμο αίτημα. Να ακουστούν και οι δικές τους φωνές κατά της υποβάθμισης του νοσοκομείου της πόλης μας» σημειώνει το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, με τους μαθητές να σχηματίζουν τη φράση “SOS ΓΝΞ” με τις τσάντες τους στην αυλή του σχολείου. Παράλληλα, δημιούργησαν τα δικά του πανό, με συνθήματα όπως «Η υγεία είναι για όλους» και «Υγεία για όλη την κοινωνία».

Σε αντίστοιχη κινητοποίηση προχώρησαν και οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, που συγκεντρώθηκαν στην αυλή του σχολείου τους, στέλνοντας και αυτοί ένα ηχηρό μήνυμα για την υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Πηγή+φωτος: xanthinea.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό