Ξέρετε τι είναι το Wolf Cut;

Ξέρετε τι είναι το Wolf Cut;

Είναι ατίθασο, με μύτες, κυματιστό, με έντονη φράντζα και αφέλειες και κάνει θραύση στο Tik Tok, με τις αναζητήσεις στη Google να παίρνουν φωτιά. Πρόκειται για τη νέα τάση στο κούρεμα, το Wolf Cut, το οποίο συνδυάζει δύο τάσεις του παρελθόντος, από τις δεκαετίες ’70 και ’80, τη… χαίτη που τόσο αγαπήσαμε και μισήσαμε ταυτόχρονα και το φιλαριστό με αφέλειες, που μας πάει πίσω στην εποχή των Pretenders.

Πλέον, όμως, το κούρεμα αυτό παίρνει άλλη μορφή, ξετρελαίνει την Generation Z και στους παλιότερους φέρνει λίγη νοσταλγία. Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμη για τι μιλάμε, φέρτε στο μυαλό σας την Billie Eilish και την Miley Cyrus, οι οποίες το έχουν ήδη τιμήσει προτού περάσουν στο επόμενο trend. Είναι το κούρεμα που χαρακτηρίζεται από layers στα μαλλιά και φράντζες, που δείχνει ατημέλητο, επιμελώς ή μη και σίγουρα θα το βλέπετε από εδώ και πέρα όλο και περισσότερο.

Πέρα από το trend της υπόθεσης, το Wolf Cut είναι ένα από τα κουρέματα που στη συνέχεια δεν απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση, πέρα από ένα σπρέι ή αφρό για styling, ενώ δίνει τη δυνατότητα ακόμη και για πιο αραιά λουσίματα σε σχέση με ένα ίσιο μακρύ μαλλί. Bonus: αν έχετε ψαλίδα ή φθαρμένες άκρες είναι μια καλή λύση να τις «καθαρίσετε» χωρίς να κοντύνετε ενιαία τα μαλλιά σας.

Το Wolf cut το βλέπουμε συνήθως σε μαλλί μήκους λίγο κάτω από τους ώμους, αλλά μπορεί να συμβεί και σε πιο κοντά μαλλιά, όπως και σε πιο σγουρά.

Αν ζητάτε μια ανανέωση και ταυτόχρονα θέλετε να πειραματιστείτε σε κάτι τόσο νεανικό, που θυμίζει λίγο και παλιότερες δεκαετίες, τολμήστε το!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό